Κοσσυφοπέδιο: Αίτημα να τοποθετηθεί η τουρκική σημαία στο δημοτικό συμβούλιο στο Πρίζρεν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην 5η σύνοδο του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης του Κοσσυφοπεδίου Πρίζρεν το 2024, το μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Πρίζρεν, Σεβίλ Λίμαν Καζάζ, επεσήμανε ότι Τούρκοι και Βόσνιοι συμμετέχουν επίσης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Πρίζρεν και ότι ζητήθηκε από τον δήμαρχο να τοποθετηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η τουρκική σημαία δίπλα στις σημαίες του Κοσόβου και της Αλβανίας.

Με αφορμή αυτό, οι εκπρόσωποι της Βοσνίας είχαν ένα παρόμοιο αίτημα για της σημαία της Βοσνίας.

«Εάν ο δήμαρχος μας, που εξελέγη με τις ψήφους των κοινοτήτων, εκπληρώσει αυτό το αίτημα, θα δείξει το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη του προς την τουρκική και τη βοσνιακή κοινότητα», δήλωσε στο συμβούλιο ο Σεβίλ Καζάζ.

Στο Πρίζρεν το Τουρκικό Δημοκρατικό Κόμμα του Κοσόβου έχει τα περισσότερα μέλη του. Στην πόλη αυτή υπάρχει η τουρκική στρατιωτική βάση του Σουλτάν Μουράτ.

%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B6%CF%81345%CE%B5%CE%B4

Φωτό: Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Τουρκίας Γιαβούζ Σελίμ Κιράν, ο οποίος ήρθε στο Κοσσυφοπέδιο στο πλαίσιο των εορτασμών της Εθνικής Ημέρας των Τούρκων του Κοσσυφοπεδίου στις 23 Απριλίου, επισκέφθηκε το στρατόπεδο του Σουλτάν Μουράτ στο Πρίζρεν.

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ