Παρις Καρβουνοπουλος: Έπαθε εγκεφαλικό στην Πάρο και ειναι εν αναμονή της διακομιδής του στην Αθήνα καθώς λόγω των ανέμων δεν μπορεί να πετάξει το ελικόπτερο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύσκολα εξελίσσονται οι ημέρες του Πάσχα -μέχρι στιγμής- για τον δημοσιογράφο Πάρι Καρβουνόπουλο και την οικογένειά του, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών του στην Πάρο.

Μάλιστα, αν και κρίθηκε απαραίτητη η άμεση μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς δεν υπάρχει καν αξονικός τομογράφος στο Κέντρο Υγείας του νησιού, κάτι τέτοιο δεν έχει καταστεί ακόμα εφικτό, αφού δεν μπορεί να πετάξει το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ λόγω των ισχυρών ανέμων!

Ο δημοσιογράφος παραμένει στην Πάρο εν αναμονή της διακομιδής του (στο νησί μεταβαίνει αεροσκάφος C-27 της Πολεμικής Αεροπορίας) και ευτυχώς, φαίνεται να είναι κάπως καλύτερα, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, αφού αρχίζει να έχει επαφή με το περιβάλλον.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι επικεφαλής της ιστοσελίδας militaire.gr, ενώ επί σειρά ετών εργάστηκε στον ΑΝΤ1 (1991-2015). Η εμπειρία του στο αμυντικό και στρατιωτικό ρεπορτάζ τον καθιστούν εκ των κορυφαίων του είδους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ