Με κάβουρα σκοτωσε η 49χρονη τον 70χρονο πατέρα της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας που έχει αναστατώσει από το πρωί τη Σάμο με μια 49χρονη να σκοτώνει τον ίδιο τον 70χρονο πατέρα της με μεταλλικό εργαλείο! Η γυναίκα συνελήφθη και ανακρίνεται ενώ η έρευνα της σήμανσης και του ιατροδικαστή έχουν ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, το έγκλημα έγινε στις 9 σήμερα το πρωί, στην περιοχή Βαθύ, πίσω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Η γυναίκα χτύπησε τον πατέρα της με έναν κάβουρα με αποτέλεσμα να του προκαλέσει θανάσιμα τραύματα.

Η 49χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και να είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική στο παρελθόν. Ζούσε μεταξύ Αθήνας και Σάμου, είχε ένα γιο 20 ετών και δεν ήταν λίγες οι φορές που ζητούσε χρήματα από τον πατέρα της.

Ένας κάτοικος ανέφερε πως ο 70χρονος ήταν φιλήσυχος άνθρωπος.

Ένας άλλος ανέφερε πως το θύμα «ήταν καπετάνιος στα βαπόρια και είχε έναν εγγονό γύρω στα 20. Στη Σάμο ήρθε χωρισμένος μαζί με την κόρη του. Οι σχέσεις τους δεν ήταν και τόσο καλές. Είχα την εντύπωση ότι τώρα εκείνη δεν ήταν εδώ. Δεν ξέρω μήπως  ήρθε για τις γιορτές. Δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Ο άνδρας ζούσε μόνος του».

Δείτε τις δηλώσεις:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ