Η σοβαρότατη καταγγελία που έκανε η Εισαγγελέας Αριστοτέλεια Δόγκα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η έντιμη Εισαγγελέας Αριστοτέλεια Δόγκα, η οποία είχε κάνει μια συγκλονιστική αγόρευση στη δίκη για το βιασμό και τη βάναυση δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο ζητώντας με ιδιαίτερη φόρτιση την ενοχή των δύο δολοφόνων (του Ροδίτη και του Αλβανού), προχώρησε σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία.

Να σημειώσουμε ότι μετά την Αθήνα όπου βρισκόταν, η οργανική θέση της κυρίας Δόγκα θα ήταν στην Εισαγγελία Εφετών Πατρών, αλλά κλήθηκε να εμφανιστεί στη Σύρο προκειμένου να καλύψει σημαντικά υπηρεσιακά κενά στην Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου. Η καταγγελία της μάλιστα, αφορά ένα από αυτά τα «κενά».

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η Εισαγγελέας -που κυνηγήθηκε μετά την αγόρευση-καταπέλτη και μάλιστα παραπέμφθηκε και στο πειθαρχικό του Αρείου Πάγου- η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά που θα έπρεπε να βρίσκεται στη Σύρο, όχι μόνο δεν βρίσκεται στο νησί των Κυκλάδων, αλλά μένει για… περίεργους λόγους στην Εισαγγελία Πειραιά, όπου συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά της.

Έγραψε χαρακτηριστικά η Αριστοτέλεια Δόγκα:

«Στη Σύρο βρέθηκα επειδή η συνάδελφος που τοποθετήθηκε εδώ τον 6/2023 δεν εμφανίστηκε ποτέ επικαλούμενη λόγους υγείας (μου είπαν ψυχικής δεν το ξέρω) πλην όμως συνέχισε κανονικά να εκτελεί την υπηρεσία ως Προϊσταμένη Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά!»

Ακολούθως, η ηρωίδα Εισαγγελέας κάνει ένα σχόλιο ως συνέχεια της αναφοράς της στην Προϊσταμένη Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, το οποίο μόνο τυχαίο δεν φαίνεται να είναι και καλό θα ήταν να το θυμόμαστε, μιας και οι απορίες που δημιουργούνται είναι αρκετές: «Κρατήστε τον Πειραιά…»

IMG 6929

Η Αριστοτέλεια Δόγκα κατά τη διάρκεια της δίκης για την αποτρόπαια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, δέχθηκε επιθέσεις και συκοφάντηση από αξιωματούχους κάθε είδους (μεταξύ των οποίων και ο Άκης Σκέρτσος), επειδή αρνήθηκε να υποκύψει στις πιέσεις, ενώ τον Οκτώβριο του 2020, δέχθηκε άνανδρη επίθεση δίπλα στο σπίτι της, με έναν άγνωστο να τη χτυπά στο πρόσωπο.

  1. Όταν η εισαγγελέας ηρωίδα έχει ανασφάλεια για την ζωή της τότε δυστυχώς δακρύζει λυπάται απεχθάνεται τυφλώνεται οδυρετε η δικαιοσύνη αλοιμπνο σε όλους μας που αναζητάμε το δίκαιο μας κσι το ίδιο σημητικο αθρωποφαγο κράτος οργιάζει και σκοτώνει κάθε ε.νπια δικαιοσύνης κυρία εισαγγελέα μην γονατίζει για ξαβενα λόγο απαξίωση σας δεν είστε μόνη ματδιοπωνπυν όσοι πιστεύουν με υποχθόνιοςυς τρόπους θέλουν δικαιοσύνη νε βάλτους εντολοδοχους προς εκτέλεση των σχεδίων τους για όφελος των ιδίων και των αφεντικών τους παράκληση το δίκαιο δικαιώνει και διαγραφεί το άδικο υποκλίνομαι σε μια αξία εισαγγελέα που πρέπει να την στηρίξουμε όλοι χωρίς υποκρισία δικαιοσύνη για όλους χωρίς διάκριση εξουσιων

    • Στη Ρόδο πέφτει χρήμα που καταστρέφει ηθική και συνείδηση.Στο κράτος μας δεν υπάρχουν σοβαροί νόμοι να προστατέψουν τον κόσμο δείτε υποθέσεις κακοποιών που δεν τιμωρούνται η δεν θεραπεύονται και ξανακάνουν τα ίδια. Όποιος λειτουργός είναι τίμιος βρίσκει τον μπελά του και εμείς δεν αντιδρούμε μέχρι να συμβεί και σε εμάς.

      • Καλημέρα σας. Η κατάσταση της ανομίας και της βαθιάς διαφθοράς είναι πολύ τραγική. Επειδή μιλήσατε για τους δημοσίους λειτουργούς κι ανήκω στους εκπαιδευτικούς του δημοσίου, να δείτε πίσω από την βιτρίνα, τι καθεστώς ανε τιμιότητας και παραβατικότητας υπάρχει στην εκπαίδευση, από διευθυντές και άλλα ανώτατα στελέχη. Που έχουν μετατρέψει σειρά σχολείων σε φέουδά τους , αναπαράγονται στις ίδιες θέσεις και πολεμούν με μένος όσους τίμιους εκπαιδευτικούς λειτουργούν σωστά και ορθώνουν ανάστημα στην παραβατικότητα τους.
        Εννοείται ότι δείχνει πολλά, πως η συντριπτική πλειοψηφία των παραβατικών στελεχών είναι άντρες, που εκλέγονται σχεδόν συνεχεια στην ίδια θέση ή αναπαράγουν τη νοοτροπία τους από παρόμοιες θέσεις. Είναι τελείως ρατσιστική και σεξιστική η συμπεριφορά τους απέναντι σε κάθε γυναίκα που υψωνει ηθικό, εργασιακό και παιδαγωγικό ανάστημα, γιατί δεν μπορούν να διανοηθούν ότι θα τους αντισταθεί μια γυναίκα ικανότερη απ’ αυτούς και με δυνατή προσωπικότητα, που δεν τους φοβάται!
        Σπέρνουν τον εργασιακό εκφοβισμό και οργανώνουν κλειστό κύκλωμα υποστηρικτής ομάδας τους με άλλους εκπαιδευτικούς και γονείς . Μεταξύ τους δημιουργούν μια στενή αλληλοϋποστήριξη για τα δικά τους συμφέροντα πάσης φύσεως και πολεμούν κάθε έντιμη γυναίκα εκπαιδευτικό -που δεν δέχεται να ανήκει σε τέτοιες κλίκες και κάνει σοβαρά τη δουλειά της- με συνεχείς αναφορές, καταγγελίες και συχνές καθημερινες εργασιακές επιθέσεις.
        Αυτή είναι η αισχρή κατάσταση…
        Μπορώ να κατανοήσω απόλυτα τη δεινή θέση στην οποία εξανάγκασαν και την κ. Εισαγγελέα όπως διαβάζουμε, γιατί ο κοινωνικός ρατσισμός και ο σεξισμός προς τις σοβαρές επαγγελματίες γυναίκες, που είναι σωστές, που έχουν ισχυρή προσωπικότητα και αυξημένα προσόντα, ζει και βασιλεύει….!!!

        • Γράφεις ανοησίες! Τι σχέση έχουν τα σεξιστικά κι όλες οι σαχλαμάρες που επινόησες? Είσαι εκτός θέματος κάνε λίγη προσπάθεια και συγκεντρώσου στο θέμα και μην βγάζεις τα απωθημένα σου!

  2. Γι’ αυτό “ρεμαλια” προσέξετε πολύ καλά ποιον θα ψηφίσετε στις ευρωεκλογές. Μαύρο στους μαυρογιαλουρους, όλους τους μαυρογιαλουρους. Με εννοείτε, ελπίζω!

  3. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΔΟΓΚΑ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΟΥΣΤΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ.ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΑΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ.ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  4. Εύγε σας!°°
    Όμως οποίος κατηγορεί κάποιον,υποχρεούται να το σποδειξει…
    Και πάλι συγχαρητήρια.
    Σας εύχομαι να βρείτε το δικηο σας όπως όλοι εμείς όταν ερχόμαστε σε σας !!

  5. Μένω έκπληκτος κα Δόγκα απ’όσα διάβασα κυρίως για το θέμα με την αγόρευση και τις αντιδράσεις από διάφορους “αξιωματούχους”(τρομάρα τους) και τον αληταρά που σας χτύπησε,δεν είχα ενημερωθεί για το θέμα ούτε είχα ακούσει σχετικά κάτι ιδιαίτερο απ’τον τύπο. Αντί όλοι σύσσωμοι να επιβραβέυουμε τέτοιους λειτουργούς,κάποιοι (ελπίζω οικτρή μειοψηφία) κάνουν αντίπραξη ειδικά για τέτοιες σοβαρές υποθέσεις γυναικοκτονίας! Ελπίζω η όποια πέριπέτειά σας να είχε αίσιο τέλος και εύχομαι πάντα υγιής και ακέραιη.Οι δολοφόνοι για πάντα στη φυλακή.

  6. ΕΙΜΑΙ Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ Κ ΔΟΓΚΑ , ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ . ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ , ΘΑ ΒΡΕΙΤΕΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ , ΥΠΣΡΧΕΙ , ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΤΕΡΑΣ , ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ

  7. Δυστυχώς δεν έχουμε δικαίωση. Όλα πλέον είναι ποιος γνωρίζει ποιον, και ποιος έχει χρήματα για να κινήσει τα νήματα. Οι περισσότεροι είναι διεφθαρμένοι. Πουλιούνται. Μου έτυχε εισαγγελέας της έδρας να σηκωθεί και να πει. Ε ..όλοι κάνουμε παρανομίες και τι έγινε. Λίγοι άνθρωποι σαν την εισαγγελέα. Μπορούν να αντισταθούν και να σεβαστούν τον όρκο που εδωσαν. Και την θέση που έχουν και για πιο σκοπό έγιναν εισαγγελεας. Να μπορούν να πουν το σωστό το νόμιμο και το δίκαιο. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη σωστοι, σοβαροί και δίκαιοι, που σέβονται την θέση που κατέχουν. Συγχαρητήρια λοιπόν. Να ήσαστε καλά μην λυγίσεις, μην αλλάξεις τις αξίες σου.

  8. Ντροπή. αισθάνομαι σάν γυναίκα, όταν εισαγγελέας τις μη διαφθοράς να καταδικάζετε για το σωστό, το νόμιμο καί τό δίκαιο, σέβοντας.τόν όρκο που έδωσε νά υπεράσπιση τό θύμα,,,,, Συγχαρητήρια!!! μήν λυγίζεις κρατάει τίς Αξίες σου….
    .

  9. Είστε μπορώ να πω μετά βεβαιότητας..αν όχι η μοναδική.. μία από τις λίγες – ους δικαστικούς λειτουργούς του είδους σας που τόλμησαν να υψώσουν το ανάστημα τους και να διεκδικήσουν – απαιτήσουν το δίκιο τους έναντι ενός υπολειπόμενου και κατευθυνόμενου θεσμού στον τόπο μας ιδίως τα τελευταία χρόνια!!!!!!! Μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια σας..σας συγχαίρω

  10. Είναι συγκεχυμένο όλο αυτό το σκηνικό. Εφόσον η δικαστική λειτουργός απαιτεί διαφάνεια, ισοτιμία, πολύ περισσότερο εάν τίθεται σε κίνδυνο το ύψιστο αγαθό της υγείας, πολύ περισσότερο αυτό της ζωής, τότε το σοβαρότατο αυτό θέμα θα πρέπει να εισαχθεί αρμοδίως στα συντεταγμένα όργανα. Η στενή παρακολούθηση της υπόθεσης από θεσμικά όργανα, επιστημονικούς συλλόγους, συλλογικούς φορείς και τον τύπο δεν θα αφήσει περιθώρια αυθαιρεσιών. Δεν αρκούν ατεκμηρίωτα , στείρα συμπεράσματα, αποδοχή του πεπρωμένου, λόγια παρηγοριάς, και η ζωή συνεχίζεται. Απαιτείται ενδελεχής διερεύνηση, διαύγεια, δημοσιότητα, αποκατάσταση και ενεργή προστασία εφόσον απαιτείται. Δεν υπάρχουν περιθώρια υπολειτουργίας των θεσμών τύπου ΑΤ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ και απουσίας κοινωνικής αλληλεγγύης.

  11. Δόξα και τιμή σε όλους τους ανθρώπους αυτού του τόπου που δεν συμβιβάστηκαν που δεν λαδώθηκαν! Είμαστε υπερήφανοι για όλους εσάς!
    Σας ευχαριστούμε Από καρδιάς!!
    (Είστε παραδείγματα για τα παιδιά μας οι σύγχρονοι ΗΡΩΕΣ μας!!!)

  12. Παρακολούθησα την αγόρευση της Εισαγγελεως στη δίκη για τα δύο τομάρια της Ρόδου. Και διάβασα εκ των υστέρων ότι δέχτηκε πιέσεις. Γι’αυτό ΜΟΝΟ ένας νόμος θα αλλάξει τα δεδομένα.. Το όνομα του νόμου είναι ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ !!!!!!

  13. Γιατί δέχθηκε πίεση; Οι κατηγορούμενοι ποιοι ήταν και Έλληνες αξιωματούχοι πίεσαν την εισαγγελέα μετά την αγόρευση της; Αυτός που της επιτέθηκε τον έπιασε η αστυνομία; Τη είπε στους αστυνομικούς; Γιατί πέρασε από έλεγχο απο την υπηρεσία της; Τη είπε στην αγόρευση που προκάλεσε αντιδράσεις;

  14. Επειδή Δικαιοσύνη δεν υπάρχει για όλους
    Επειδή επικρατεί το Άλλα μέτρα κ άλλα σταθμά αναλόγως θέσης κ οικονομικής κατάστασης ένα θα πω Οι άνθρωποι να με αδικούν Ο Θεός μην με αδικήσει γιατί τότε το χτύπημα είναι ασήκωτο
    ΔΥΝΑΜΗ σε όλους που λειτουργούν με ήθος και
    Αξίες Δύναμη κ σε εσάς για το ανυψωμένη παράρτημα σας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ