Κολομβία η Ελλάδα: Εκτελεσαν εν ψυχρω 41χρονο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δολοφονία σεσημασμένου Γεωργιανού Μεγάλο Σάββατο μεσημέρι, δίπλα σε παιδική χαρά, μπροστά στα γεμάτα με κόσμο μαγαζιά.

Οι δράστες της επίθεσης επέβαιναν σε ένα κόκκινο όχημα και άρχισαν να πυροβολούν μολις κατέβηκε απο το μηχανάκι.

Η καθημερινότητα στην Κολομβία της Ευρώπης.

Την ώρα που η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη στυγερή δολοφονία ενός 41χρονου άνδρα σήμερα το μεσημέρι δίπλα σε παιδική χαρά στην περιοχή της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη.

Ο 41χρονος αλλοδαπός δέχθηκε πυροβολισμούς από διερχόμενο όχημα την ώρα που βρισκόταν πάνω στη μηχανή του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. το θύμα έφερε δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μία από τις σφαίρες τον βρήκε στην πλάτη και μία στον ώμο. Μετά τον τραυματισμό του το θύμα κατέβηκε από τη μηχανή, έκανε λίγα βήματα και σωριάστηκε στο οδόστρωμα αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

Δράστες της δολοφονικής επίθεσης φέρεται να είναι δύο άνδρες και μία γυναίκα που επέβαιναν σε όχημα το οποίο κινούνταν στην οδό Βασίλη Τσιτσάνη, χωρίς πινακίδες.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές καθώς φέρεται να είχε εμπλοκή σε εγκληματική οργάνωση.

Τι ερευνά η Αστυνομία

Συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος που βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος για εξερεύνηση του χώρου έχει περισυλλέξει κάλυκες, ενώ στα χέρια των Αρχών βρίσκεται και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ωστόσο η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζεται όπως επίσης και η αναζήτηση των δραστών.

Τι δήλωσε κάτοικος της περιοχής

Μιλώντας στο grtimes.gr, κάτοικος της περιοχής υποστήριξε πως οι δράστες πρέπει να είχαν τοποθετήσει σιγαστήρα στο όπλο καθώς δεν ακούστηκε πυροβολισμός.

«Ο οδηγός οχήματος που προσπάθησε να σταθμεύσει, είδε ένα κόκκινο αυτοκίνητο την ώρα που το θύμα μόλις είχε παρκάρει το μηχανάκι του κι έβγαλε το κράνος του. Εμείς δεν είδαμε και δεν ακούσαμε τίποτα. Προφανώς στο όπλο είχαν τοποθετήσει σιγαστήρα», δήλωσε χαρακτηριστικά κάτοικος γειτονικού διαμερίσματος.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Μεσημεριανές ώρες σήμερα (04-05-2024), στην περιοχή της Σταυρούπολης εντοπίσθηκε νεκρός στο οδόστρωμα, 41χρονος ημεδαπός, φέρων δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ