Έσβησε στα 48 της χρόνια η διαφημίστρια Μαρια Καραγιαννη – Έπεσε με το αυτοκίνητο της στη θάλασσα την Κυριακή του Πάσχα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ και θλίψη στην κοινωνία της Πάτρας προκάλεσε χθες η είδηση πως έφυγε με αναπάντεχο τρόπο από την ζωή χθες, Κυριακή του Πάσχα, η 48χρονη Μαρία Καραγιάννη, η οποία ήταν πασίγνωστη στον χώρο της διαφήμισης και γενικότερα στον κλάδο των μέσων ενημέρωσης.

patra1 1patra2 1patra3

H 48χρονη η οποία άφησε πίσω της δύο παιδιά έβαλε πιθανότατα η ίδια τέλος στην ζωή της χθες πέφτοντας με το αυτοκίνητό της στον Μόλο Αγίου Νικολάου, λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι την Κυριακή του Πάσχα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η γυναίκα έφτασε με το όχημά της με πατρινές πινακίδες μέχρι την κεντρική προβλήτα, ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε στην θάλασσα. Αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση ανάσυρσης του αυτοκινήτου και η διάσωσή της με δύτη και ΕΚΑΒ να βρίσκονται στο σημείο.

patraaytokt01patralimani1 1patraaytokt

Ωστόσο, το ΙΧ βγήκε στην επιφάνεια με νεκρή την οδηγό. Η σορός της μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Πάτρας από την ΕΛ. ΑΣ. για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος, με έναν (01) επιβαίνοντα στο Μώλο του Αγίου Νικολάου του παλαιού λιμένα της Πάτρας.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., πλήρωμα του ΕΚΑΒ καθώς και ιδιώτης δύτης. Η 48χρονη ημεδαπή οδηγός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τον ιδιώτη δύτη και διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα στο γενικό νοσοκομείο Πάτρας «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Το Ι.Χ.Ε. όχημα ανελκύστηκε από γερανοφόρο όχημα, ενώ δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα της Πάτρας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας».

(φωτογραφίες best.gr, gnomip.gr, tempo24news.gr)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ