Σάλος με τον φετινο διαγωνισμό: Μια άθλια Eurovision με νικήτρια τη… Ρωσία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 68ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος διεξάγεται στο Μάλμε της Σουηδίας, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά το εξής: Πλέον δεν μιλάμε για «διαγωνισμό «τραγουδιού», αλλά για διαγωνισμό αθλιότητας και ξεπεσμού.

Και τι δεν βλέπουν τα μάτια μας σε αυτό το τραγελαφικό θέαμα: Σατανιστές, ξεβράκωτους, ατάλαντους με μοναδικό προσόν… τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, νέους και νέες που στο βωμό του lifestyle και των όσων επιβάλλουν οι νέοι καιροί και τα νέα ήθη, θυσιάζουν την αξιοπρέπειά τους και εξευτελίζονται.

IMG 7141

IMG 7142

IMG 7143

IMG 7144

Δεν θα ήταν υπερβολή να σκεφτεί κανείς ότι μοναδική κερδισμένη αυτού του «διαγωνισμού», είναι… η Ρωσία που δεν συμμετέχει σε αυτό το αίσχος, καθότι οι δυτικοί φωστήρες αποφάσισαν ότι… βλάπτει σοβαρά την υγεία και την απέκλεισαν λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Φωστήρες, οι οποίοι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να συμμετέχει το Αζερμπαϊτζάν παρότι έχει διαπράξει γενοκτονία, αλλά και η Τουρκία, η οποία κατέχει εδώ και 50 χρόνια το 1/3 μιας ευρωπαϊκής χώρας.

  1. Και ο Ρουβάς στο ίδιο τσίρκουλο ανήκει, Ελληναράδες μου. Και η Μαντώ που μόνοι σας την είπατε ευρωβύζιον το ίδιο κι εκείνη. Κι αυτόν με το ίδιο σκεπτικό τον στείλατε, να τον χαλβαδιάζουν οι ξένες γκόμενες και οι ξένοι ομοφυλόφιλοι, να τους τρέξουν τα σάλια και να ψηφίσουν τους κοιλιακούς του. Κι αυτήν με το ίδιο σκεπτικό, να βγάλει το στήθος της έξω, να τη δουν σαν κρέας δετό στο φούρνο για σερβίρισμα οι ξένοι χαύνοι και να την ψηφίσουν αυτοί. Και το κάνετε παράλληλα και στις εκλογές αυτό, και στις Ευρωπαϊκές και στις Ελληνικές. Γιατί ψηφίσατε την Καϊλή; Επειδή σας είχε εντυπωσιάσει με τις γνώσεις της; Γιατί ψηφίσατε τη Νόνη Δούνια; Γιατί εντυπωσιαστήκατε με τις συνεντεύξεις της στο περιοδικό; Μπροστά στα μάτια σας εκφυλίζονται τα πάντα, ενόσω εσείς παρακολουθείτε πιστά Τατιάνους και Τατιάνες.

  2. Χριστός Ανέστη!!!! Έχεις απόλυτα δίκιο φίλε μου, συμφωνώ σε όλα. Εδω και μερικά χρόνια έχει γίνει ένα τσίρκο, που αυτά που παρουσιάζουν, είναι προοθηση στον σατανισμό. Αυτόν προωθουν, είναι πρόδρομο του ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟΥ, ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι. Λυπάμαι πολύ για την κατάντια της σημερινής κοινωνίας, μάλλον για την σαπίλα της σημερινής κοινωνίας, θα τεριαζε καλύτερα. Και τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει ακόμα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ