Η Μόσχα προειδοποιεί: Όπλα που έστειλε η Δύση στην Ουκρανία πλημμύρισαν τις μαύρες αγορές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανεξέλεγκτη παρουσία δυτικών όπλων στο έδαφος της Ουκρανίας θα οδηγήσει σε καταστροφικές συνέπειες για την Ευρώπη.

 Κανείς δεν γνωρίζει πού και σε ποιες ποσότητες βρίσκονται τα όπλα, ανέφερε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

Αφορμή για τις δηλώσεις της ήταν η αποστολή από την Ουάσινγκτον μιας «ολόκληρης επιτροπής στην Ουκρανία», για να διακριβώσει που βρίσκεται η βοήθεια που στάλθηκε στο Κίεβο και αν αυτή έχει ρευστοποιηθεί.

Κανείς δεν ξέρει πού και σε ποιον το καθεστώς του Κιέβου παραδίδει αυτά τα όπλα, γιατί προφανώς ήδη εμφανίζονται σε διάφορα μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Δυτικής Ευρώπης».

Σε άλλο πνεύμα ανέφερε ότι σε περίπτωση που το Κίεβο πραγματοποιήσει επιθέσεις με βρετανικά όπλα στο έδαφος της Ρωσίας, η Μόσχα έχει το δικαίωμα να χτυπήσει βρετανικές εγκαταστάσεις στην Ουκρανία και πέρα ​​από τα σύνορά της, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

«Εάν πραγματοποιηθεί ένα παρόμοιο σενάριο, η χώρα μας, η Ρωσική Ομοσπονδία, έχει το δικαίωμα να ανταποκριθεί με τον κατάλληλο τρόπο, δηλαδή να στοχεύσει βρετανικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο έδαφος της Ουκρανίας, καθώς και εκτός Ουκρανίας – στρατιωτικές εγκαταστάσεις, όπλα κ.λπ. », είπε σε δηλώσεις της για τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Politika

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ