Αδιανόητο λάθος της Προέδρου της Δημοκρατίας στη συνάντηση της με τον πρωθυπουργό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με περισσή άνεση και περισπούδαστο ύφος είπε με τις κάμερες να καταγράφουν την συνάντησή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Είναι εκ των ουκ άνευ» αντί για το ορθόν «Είναι εκ των ων ουκ άνευ».

Ημιμαθείς ξεστομίζουν τέτοια… τούβλα προκαλώντας τον γέλωτα. Τόσα ξέρουν, τόσα λένε.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου δεν μια απλή πολίτης που έκανε ένα λάθος. Είναι σύμβολο και απαγορεύεται διά ροπάλου να κακοποιεί βάναυσα την ελληνική γλώσσα σε ζωντανή, μάλιστα, μετάδοση.

Οι αρχαιοπρεπείς εκφράσεις αποτελούν κόσμημα της ελληνικής Παιδείας και η χρήση τους πρέπει να αποφεύγεται από αδαείς και φανφαρόνους.

Νισάφι πια, κυρία ΠτΔ!

Πηγη: newsbreak.gr

  1. ΚΑΤΙΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ η ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ, ΑΞΕΣΤΗ ΚΑΙ ΑΧΩΝΕΥΤΗ της ελληνικης δημοκρατας. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗς ΕΠΕΤΕΙΟΥ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ????

  2. Αυτο το ξοανον εγινε απ’ευθειας ΠτΔ, λογω της αθλιας συμπεριφορας της σε βαρος κυριως των συνταξιουχων στην εποχην των μνημονιων, που εξακολουθουν μεχρι τωρα.Ας ειναι καλα ο πατερας της,αεροπαγιτης ων, αθωωσε με ψηφους 7-6 τον αντρικο παπατρικο( υποθεση κοσκωτα), οποτε εισηχθη στο ΣτΕ,επιλαχουσα ουσα.Τελος, αποτελει απολυτα αρνητικο προτυπο μητερας.Εχει αλλεργια με ο,τιδηποτε Ελληνικο η ‘θρησκευτικο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ