Παναγιώτης Παύλος: Η διαλυτική απάθεια της ελληνικής ελίτ στα εθνικά θέματα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η απάθεια της ελληνικής κατά βάση πολιτικής ελίτ λαμβάνει διαλυτικό χαρακτήρα, ιδίως στα εθνικά θέματα», σύμφωνα με τον ερευνητή Φιλοσοφίας στο Όσλο, Παναγιώτη Παύλο.

Ο ερευνητής Φιλοσοφίας στο Όσλο Παναγιώτης Παύλος σε μια καταιγιστική συζήτηση πάνω στις ραγδαίες εξελίξεις στη μεγάλη εικόνα των εθνικών μας θεμάτων, από τις εκλογές στα Σκόπια και τη μετατροπή σε κουρελόχαρτο ακόμη και στις όποιες πρόνοιες της Συμφωνίας των Πρεσπών, για την οποία η Ελλάδα σιωπά πομπωδώς στην καταπάτηση ακόμη και αυτής από τα Σκόπια, μέχρι τη βαριά αναθεωρητική ατζέντα της Τουρκίας, που μετά τη Συμφωνία των Αθηνών έχει ξεδιπλωθεί σε όλα, εν αντιθέσει με την Αθήνα που καλλιεργεί κλίμα κατευνασμού και εξομάλυνσης, έως την υπόθεση Ράμα και την πίεση με τουρκικό δάκτυλο σε όλα τα πεδία της Ελλάδας με παρεμβάσεις και στα Δυτικά Βαλκάνια.

Ο κ. Παύλος, με αφορμή και το emails-gate των προσωπικών στοιχείων των αποδήμων από το Υπουργείο Εσωτερικών, μιλάει για την τύχη που επιφυλάσσει το ελληνικό κράτος στους απόδημους Έλληνες, για να καταλήξει στη γενική εικόνα, ότι η απάθεια της ελληνικής κατά βάση πολιτικής ελίτ λαμβάνει διαλυτικό χαρακτήρα, ιδίως στα εθνικά θέματα.

neakriti.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ