Ρόμπερτ Κένεντι τζούνιορ: Παράσιτο έφαγε τμήμα του εγκεφάλου του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι New York Times δημοσίευσαν την Τετάρτη ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον Ρόμπερτ Κένεντι τζούνιορ, ανιψιό του JFK και υποψήφιο στις επικείμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ. Ένα σκουλήκι έφαγε μέρος του εγκεφάλου του και του προκάλεσε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο Ρόμπερτ Κένεντι τζούνιορ είναι γιος του Ρόμπερτ «Μπόμπι» Κένεντι. Κατέρχεται ως ανεξάρτητος απέναντι στον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν και τον Ρεπουμπλικάνο Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 70χρονος πολιτικός με το βαρύ όνομα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα λόγω της παρουσίας ενός παράσιτου στον εγκέφαλό του. Η έρευνα της ΝΥΤ βασίζεται και σε κατάθεση του ίδιου για τo διαζύγιό του από την δεύτερη σύζυγό του, Μαίρη Ρίτσαρντσον Κένεντι. Στο έγγραφο αυτό από το 2012, αναφέρει ότι οι γιατροί διέγνωσαν πως «ένα σκουλήκι μπήκε στον εγκέφαλό του, έφαγε ένα μέρος και πέθανε».

Στην συνέχεια κάνει λόγο για «προφανή γνωστικά προβλήματα» και «απώλεια της μακρόχρονης και βραχύχρονης μνήμης». Ο Κένεντι προσπαθούσε να αποδείξει ότι η δυνατότητα απόκτησης εσόδων είχε μειωθεί λόγω των διανοητικών του προβλημάτων.

Εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε ότι ο Ρόμπερτ Κένεντι τζούνιορ προσβλήθηκε από ένα παράσιτο σε κάποιο από τα ταξίδια του στην Αφρική, την Νότια Αμερική ή την Ασία.

«Το πρόβλημα λύθηκε εδώ και πάνω από 10 χρόνια και σήμερα είναι σε πολύ καλή σωματική και διανοητική κατάσταση. Είναι γελοίο να αμφισβητείται η κατάσταση της υγείας του κ. Κένεντι, βλέποντας ποιους αντιμετωπίζει» σχολίασε.

Η Μαίρη Ρίτσαρντσον Κένεντι αυτοκτόνησε το 2012 ενώ ήταν σε εξέλιξη η διαμάχη για την κηδεμονία των 4 παιδιών τους.

Η αμερικανική εφημερίδα αναφέρει, επίσης, ότι ο Κένεντι έπαθε δηλητηρίαση από υδράργυρο, κάτι που μπορεί να προκαλέσει νευρολογικά προβλήματα. Θα μπορούσε να συγκεντρώσει ποσοστό έως και 8% στις προεδρικές εκλογές, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters/Ipsos.

  1. Αυτό σίγουρα θα εξηγούσε πολλά!
    Όσο για τις ψήφους που θα πάρει, θα βοηθήσουν τον Τραμπ.
    Για το λόγο αυτό υποπτεύονται την ανάμειξη νεοσυντηρητικών στη χρηματοδότηση του Bob Jr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ