Αποκάλυψη φωτιά Βερβεσού για το Μάτι στο Kontra24: Να απολογηθεί η κυβέρνηση για την π. Πρόεδρο Αρείου Πάγου που καθυστέρησε 6 χρόνια την προδικασία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σ.σ. netakias Θυμίζω ότι η θητεία της Μαρίας Γεωργίου ήταν πιο μη-παραγωγική για πρόεδρο του Αρείου Πάγου, με μεγάλες υποθέσεις να κινούνται με ρυθμούς χελώνας, ακόμη και για τα Ελληνικά δεδομένα, όπως της Novartis που είχε προκαλέσει την αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα, το θέμα απόπειρας δωροδοκίας από το Μέγαρο Μαξίμου Δικαστή του Αρείου Πάγου Χρήστο Τζανέρρικο, η απόφαση υπερ των fund στους πλειστηριασμούς

Είπε ο Δημήτρης Βερβεσός:

«Να μην το ξεχάσω, η υπόθεση το Μάτι κρατάει έξι χρόνια στην προδικασία. Τρέχει τώρα η κυρία Κλάππα και η κυρία Αδειλίνη να το πάνε γρήγορα να μην παραγραφεί στα επόμενα δύο (χρόνια).

Δεν μας λένε όμως γιατί την προηγούμενη πρόεδρο που την κράταγε την υπόθεση και δεν έκανε τίποτα για να προχωρήσει η δικογραφία, την κάνανε την αντιπρόεδρο στην ΕΑΒ.

Η κυρία, η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου της ΕΑΒ έχει γίνει αντιπρόεδρος της ΕΑΒ.

Παίρνει ένα καλό μισθό, συν την σύνταξή της και τιμάται από το ελληνικό δημόσιο με αυτή τη θέση. Εκεί έρχεται αυτή η κυβέρνηση και πρέπει να απολογηθεί. Για ποιο λόγο έχει βάλει την πρώην πρόεδρο σε αυτή τη θέση και δεν της έχει επιδώσει. Τι της αναγνωρίζεις Θετικό.»


Ο Δημήτρης Βερβεσός, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη

Η επί τιμή Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Μαρία Γεωργίου, με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια, διορίστηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) ως Αντιπρόεδρος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ