Πολυβόλο ο Πολάκης κατά Ηλιόπουλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδα πως μου «απαντησε»η ΝΑΡ …. (Φωτο 1.) Χαρακτηρισμοι μεν αλλά ουσια ΜΗΔΕΝ!
Ακουστε παληκαρια:

-ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ειναι κατ αρχην να χανεις σε εσωκομματικες εκλογες και να φευγεις κρατωντας τις εδρες!

-ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ειναι να βαζεις το 2021 την τότε νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ,να λεει τις ιδιες επιστημονικες αθλιοτητες και πολιτικες γελοιοτητες με σενα!!(φωτο 2-3):
«Πραξη αλληλεγγυης ο εμβολιασμος» και «χτιζουμε τειχος ανοσίας μαζι» για να δινεις και καλα «αριστερό» αλλοθι στο Μητσοτακη και την πολιτικη του «ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ οπλου του εμβολιου» οταν ηταν γνωστο και σιγουρο πως κανενα τειχος δεν θα φτιαχνοταν και επρεπε να προφυλαξεις ΚΑΙ να θεραπευσεις τους ηλικιωμενος και τους ευπαθεις και ΟΧΙ να εμβολιαζεις με σκευασματα ακομα υπο δοκιμη παιδια και εφηβους!!!!!
-ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ειναι να σας λεμε με στοιχεια(εγω και ο Τακης ο Τζανετης ο προεδρος του ΕΚΑΒ επι κυβερνησης μας) απο το Μαη του 2021 οταν οι νεκροι ηταν 12.000 περιπου ,πως οι 8.500 ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ και η ηγεσια του ΣΥΡΙΖΑ με τον Τομεαρχη Υγειας να μην μας πιστευει και ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ !!!! (Φωτο 6-7)
Και οταν εφτα ολοκληρους μηνες μετα ο Λυτρας με τον Τσιοδρα εβγαζαν τη γνωστη μελετη για τους εκτος Μεθ θανατους τοτε να ξυπνατε και να το πιστευετε!!!
-ΠΑΡΑΚΜΗ ειναι να σου λιβανιζει ο Κουρτακης και τα Παραπολιτικα τον τομεαρχη Υγειας σου τον Ξανθο για τη «δημιουργικη» δηλαδη την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ αντιπολίτευση του στο θεμα της πανδημιας (φωτο 4)

-Τελος ΠΑΡΑΚΜΗ ειναι να ανεχεσαι εναν Γεροτζιαφα που πουλαγε φυκια για μεταξωτες κορδελες (τη στιγμη που η Pfizer ηταν ενας απο τους χρηματοδοτες του εργαστηριου του )να λεει στον κοσμο «να παρει τα βουνα» και να τον κατεβαζεις και υποψηφιο στις εκλογες οπου βεβαια μαυριστηκε καταλληλως (φωτο 5)

Αυτα και σταματω και δεν θα ξανασχοληθω με αυτο το θεμα μαζι σας γιατι την απαντηση για την πανδημια την εχετε παρει ηδη απο τις εξελιξεις,για δε την ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ θα την παρετε συντομα απο τον κοσμο

  1. ΠΕΣΤΑ ΠΟΛΑΚΗ.
    ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ ΚΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΑΛΛΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ