Νεο φονικο: Τον εκτελέσαν μεσα στο αυτοκίνητο του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στον Βύρωνα και σήμανε συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. Οδηγός μηχανής άνοιξε πυρ εναντίον αυτοκινήτου για άγνωστο λόγο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο όχημα επέβαιναν δύο άτομα. Ο ένας είναι νεκρός. Λίγο μετά τις 21:30 άγνωστοι πυροβόλησαν κατά ΙΧ, στο οποίο επέβαινε ζευγάρι.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη. Σκοτώθηκε ο άνδρας, 32 ετών, και τραυματίστηκε ελαφρά η γυναίκα, 37 ετών, που καθόταν δίπλα του. Tα θύματα είναι αλβανικής καταγωγής.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για μαφιόζικο χτύπημα. Ο οδηγός μηχανής πλεύρισε το αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο, και γάζωσε τους δύο επιβαίνοντες.

Η 37χρονη μίλησε στους αστυνομικούς και είπε ότι πρόλαβε να δει ένα άτομο να πυροβολεί. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες ήταν τουλάχιστον δύο και πυροβόλησαν 3 φορές.

Το ζευγάρι μένει σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας. Η γυναίκα είναι η σύζυγος του θύματος και την ώρα της επίθεσης περίμεναν μαζί το παιδί τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ