Τρομερές αποκαλύψεις του Παύλου Πολάκη για τον Γρηγόρη Γεροτζιάφα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην επίθεση που δέχτηκε από τον καθηγητή της Σορβόνης Γρηγόρη Γεροτζιάφα, απάντησε με σφοδρότητα και αποκαλύψεις ο Παύλος Πολάκης.

Ο καθηγητής είχε αποκαλέσει τον πρώην αναπληρωτή υπουργό του ΣυΡιζΑ, ως «τραμπικό φασίστα» λόγω των απόψεων του για την εμβολιαστική πολιτική και την γενικότερη πολιτική αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού, όπως αυτή εκπονήθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και συνεργαζόμενους επιστήμονας.

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε επί προσωπικού με παρέμβαση του στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη, λέγοντας ότι ο κ. Γεροτζιάφας λόγω συνεργασίας με τη Pfizer, παρουσιάζεται πλέον ως υπέρμαχος των εμβολίων.

Δείτε ολόκληρα τα αποσπάσματα:

  1. Σκοπός τους αποτελεί κάθε σύγχυση, κάθε αμφισβήτηση που προκαλούν, έτσι ώστε ο πολίτης να μην ξέρει τι το σωστό, τι το ψέμα.
    Υπάρχουν αμέτρητα δημοσιεύματα πλέον που έχουν πάρει θέση για τα εμβόλια και πόσα έχουν προκαλέσει
    προβλήματα διάφορα κατά περίπτωση.
    Υπάρχουν και δημοσιεύματα που αναφέρονται στο προσδόκιμο ζωής με επιρροή των εμβολίων τουλάχιστον κατά δέκα έτη.
    Ασφαλώς ο απλός πολίτης έχει περάσει σε άμυνα ανησυχίας – προβληματισμού τι παίχτηκε με τα εμβόλια εις βάρος της ζωής του ανθρώπου.
    Εν μέσω διαρκούσης της πανδημίας και να τρέχουν στην αγορά οι φαρμακευτικές εταιρείες με προβολή η κάθε μία για ίδιους σκοπούς, οικονομικό όφελος ε δεν το λες και απόλυτη ειλικρίνεια.
    Επίσης ο αριθμός σειράς που αναγράφεται επάνω σε κάθε φιαλίδιο δόσης και η καταγραφή των ατόμων ποιο σκεύασμα έκαναν χρήση ε δεν θεωρείται ούτε τόσο αθώο, ούτε τόσο τυχαίο.
    Υπήρξε όμως παγκόσμια επιτυχία, αφού έγιναν μετρήσεις ως προς το πόσο εύκολα πείθεται ο πολίτης, πόσο αντιδρά και πόσο εκβιάζεται κυρίως αυτό που έγινε πράξη σε χώρους εργασίας.
    Με άλλα λόγια μια επόμενη πανδημία με νωπές της μνήμες της πρόσφατης, περιμένετε αντίδραση κατακόρυφη.
    Έως λοιπόν την επόμενη μετά από κάποιες δεκαετίες θα θυμάται ο επιζών και τι?
    Λόγος να γίνεται λοιπόν δεν αποφέρει κανένα αποτέλεσμα.
    Και τέλος όσο ο χρόνος θα τρέχει πολλά θα γράφονται σχετικά με τα εμβόλια και τα αποτελέσματα που έχουν προκαλέσει, ας αφήσουμε λοιπόν το χρόνο να μιλήσει εκ του ασφαλούς.

  2. Το να υπαρχουν δημοσιογραφοι που το μονο που σχολιαζουν κ το μονο που τους ενδιαφερει αν τσακωθηκε ο γεροτζιαφας με τον πολακη μπας κ τους σπρωξουμε προς το λιμανι-Ν.Δ.Μαρ κ την καλοπληρωμενη λιστα Πετσα-κ οχι να αναλυσουν για το αν υπαρχουν τελικα επιπτωσεις απο το εμβολιο πραγματικα με ξεπερνα..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ