Σάλος με την επίθεση του Γιώργου Λιάγκα στην Μαρίνα Σάττι για την εμφάνιση της στην Eurovision: Πάμε τώρα στο εθνικό μας ναυάγιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την… έκρηξη του Γιώργου Λάγκα προκάλεσε η σκηνική παρουσία της Μαρίνας Σάττι και παρουσίαση του τραγουδιού της Ελλάδας στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision. Η ταράτσα, και οι πολυκατοικίες των σκηνικών, αλλά και τα εφέ «μπούρδες», μπήκαν στο στόχαστρο του παρουσιαστή της εκπομπής «το Πρωινό» ο οποίος εκνευρισμένος ζήτησε να υπάρξει καλύτερη σκηνική παρουσία και παρουσίαση του τραγουδιού.

Μεταξύ άλλων, είπε ο Γιώργος Λιάγκας:

«Πάμε τώρα στο εθνικό μας ναυάγιο. Επιτρέψτε μου, είμαι ο πρώτος που όταν οι άλλοι έκραζαν το τραγούδι, εγώ βγήκα και είπα ότι η Μαρίνα Σάττι είναι ένα υπερταλαντούχο πλάσμα, μία πολύ καλή τραγουδίστρια και ένα πολύ ωραίο τραγούδι που έχει προοπτική όταν οπτικοποιηθεί να σκίσει. Το πρόβλημα είναι λοιπόν ότι είναι μία πάρα πολύ καλή τραγουδίστρια, που χθες την κατάπιε η μεγάλη σκηνή της Eurovision και ένα τραγούδι που είχε πολύ καλή προοπτική να οπτικοποιηθεί και να αναδειχθεί αυτό το πάρτι της Ελλάδας, το οποίο οπτικοποιήθηκε μίζερα. Χθες οι ταράτσες από το Πέραμα και οι ταράτσες από τη ναυπηγο-επισκευαστική ζώνη του Περάματος που ψάχναμε να δούμε τα σώβρακα του παππού και την κιλότα της γιαγιάς αν ήταν απλωμένα… Αυτή είναι η Ελλάδα; […] Έχεις μία γ@@μημένη ευκαιρία να σε δουν εκατομμύρια άνθρωποι, και εσύ βάζεις την κιλότα και το σώβρακο;».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ