Πέταξαν νεογέννητο αγγελούδι στα σκουπίδια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα τραγωδία αποκαλύφθηκε κατά τη σύλληψη ζεύγους αλλοδαπών στη Βραυρώνα, καθώς οι συλληφθέντες κατηγορούνται πως σκότωσαν το νεογέννητο παιδάκι τους και το πέταξαν στα σκουπίδια!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ανδρόγυνο με καταγωγή από το Νεπάλ φέρεται να ξεκίνησε πρόσφατα να εργάζεται σε ξενοδοχείο της περιοχής, με τη σύζυγο, σύμφωνα με μαρτυρίες, να γέννησε στο δωμάτιό τους και τον σύζυγο, άγνωστο για ποιο λόγο, να αποφάσισε να ξεφορτωθεί το βρέφος, καθώς κάμερες τον έχουν καταγράψει να το πετάει στα σκουπίδια.

Με βάση το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live news», πελάτες του ξενοδοχείου φέρεται να κατήγγειλαν πως, λίγο μετά την γέννησή του, το βρέφος «εξαφανίστηκε». Οι αστυνομικοί πήγαν στο δωμάτιο των γονιών και το βρήκαν μέσα στα αίματα, ενώ από τις κάμερες του ξενοδοχείου διαπίστωσαν ότι ο πατέρας του νεογέννητου το πήρε και το πέταξε σε κάδο απορριμμάτων έξω από το κτήριο. Έγινε έρευνα στους κάδους απορριμμάτων, αλλά, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ότι είχε ήδη περάσει το απορριμματοφόρο και είχε πάρει τα σκουπίδια.

Σύμφωνα με περαιτέρω πληροφορίες, χθες βράδυ η μητέρα πήγε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με αιμορραγία, με τους γιατρούς που την εξέτασαν να διαπιστώνουν ότι ήταν έγκυος, αλλά να μην μπορούν να προσδιορίσουν εάν απέβαλε ή γέννησε κανονικά. Μέχρι στιγμής οι κατηγορούμενοι γονείς κρατούν το στόμα τους κλειστό, με αποτέλεσμα να παραμένει άγνωστο το αν το μωρό γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό.

Οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν το απορριμματοφόρο, καθώς και τη σορό του βρέφους, με την έρευνά τους να επεκτείνεται και στη χωματερή της περιοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ