Ένας νεκρός απο τον καυγά των Πακιστανών στη Μυκονο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δεκάδων Πακιστανών που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε μπαρ στη Μύκονο με αποτέλεσμα ένας άνδρας να τραυματιστεί θανάσιμα από μαχαίρι και ένας ακόμη να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο άγριος καβγάς 25 ατόμων βγήκε εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα να βγουν μαχαίρια και ένας άνθρωπος να πέσει νεκρός. Οι Αρχές να έχουν προχωρήσει σε 15 προσαγωγές, ενώ επτάάτομα κρατούνται για το περιστατικό και άλλα αδικήματα περί όπλων και ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το περιστατικό δεν έχει σχέση με το κατάστημα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορμή για τη συμπλοκή φέρεται να ήταν ένας καβγάς που ξέσπασε το πρωί της ίδιας ημέρας μεταξύ των θυμάτων και ενός ακόμη Πακιστανού, ο οποίος πιθανότατα είναι και ο δράστης.

Όπως αναφέρει το protothema, η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός ατόμου το οποίο φέρεται να είναι ο δράστης και διεξάγει έρευνες τόσο στο αεροδρόμιο όσο και στο λιμάνι του νησιού προκειμένου να τον συλλάβουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ