Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Η χειρότερη Eurovision του αιώνα μας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα κακόγουστο τσίρκο, χειρότερα από κάθε άλλη φορά, ήταν η φετινή Eurovision. Εκτός όμως από τα ανοσιουργήματα επί σκηνής, χειρότερο ήταν το παρασκήνιο για την ανάδειξη του νικητή.

Όταν λοιπόν ξεκίνησε η απονομή πόντων από τις κρατικές επιτροπές κάθε χώρας, για το τραγούδι της Ελβετίας, «έβρεχε» κυριολεκτικά δωδεκάρια!Προσοχή, όχι από το κοινό κάθε χώρας, αλλά από τις επιτροπές, που υποτίθεται μάλιστα ότι είναι και ειδικοί επί της μουσικής…

Αυτοί οι τύποι λοιπόν αποθέωναν ένα τραγούδι που θύμιζε τέκνο Τιράνων της δεκαετίας του ‘90. Από αυτά που κάποιος με βασικές γνώσεις Qbase, μπορούσε να συνθέσει 10 σε ένα απόγευμα.

«Εκπληκτική» ήταν και η επίδοση της Ιρλανδίας, πάλι με βάση τις βαθμολογίες των επιτροπών κάθε χώρας. Ένα τραγούδι που ήταν πραγματικά η επιτομή της αηδίας.

Βλέποντας λοιπόν τα «δωδεκάρια» που έδωσε το κοινό κάθε χώρας, αντιλαμβανόμαστε το απόλυτο στήσιμο που έγινε στο διαγωνισμό, προκειμένου να πρωτεύσει η Ελβετία…

Μόνο το κοινό της Ουκρανίας έδωσε δωδεκάρι στην Ελβετία, σε αντίθεση φυσικά με τις επιτροπές!

Αντίστοιχα, η Ιρλανδία δεν πήρε ούτε ένα δωδεκάρι από το κοινό!

IMG 6014
Τα δωδεκαριά που έδωσε το κοινό κάθε χώρας στη Eurovision

Εάν στην όλη εικόνα προσθέσουμε και την ελεεινή απόφαση της ΕΡΤ να στείλει στον διεθνή διαγωνισμό κάτι τύπους που παρουσιάστηκαν ως «Τούρκοι της Δυτικής Θράκης», καταλαβαίνουμε ότι το συγκεκριμένο τσίρκο δεν έχει καθόλου πλάκα. Αντίθετα, εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ