Πρωτοφανή λεηλασία της εθνικής οικονομίας καταγγγελει ο Γιώργος Κύρτσος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια νέα αρνητική τάση είναι οι μεγάλες επενδύσεις ελληνικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό.
Ιδιαίτερα στον τομέα της ενέργειας,
έχουμε ουρανοκατέβατα κέρδη,
ουσιαστικά Μάξιμο-κατέβατα.

Ο Μητσοτάκης αρνείται να τα φορολογήσει,
προκειμένου να..επενδυθούν στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος οι ελληνικές επενδύσεις στο εξωτερικό ήταν 938 εκατ το 2021,
3 δισεκ το 2022,
3,6 δισεκ το 2023.

Στον τομέα της ενέργειας οι ελληνικές επενδύσεις στο εξωτερικό απογειώθηκαν από 9 εκατ το 2022,
σε 1,87 δισεκ το 2023!

Πρόκειται για τα υπερκέρδη που δεν φορολογεί ο Μητσοτάκης!

Πρωτοφανής λεηλασία της εθνικής οικονομίας.

    • η ιστορία πάντα βρίσκει τον κατάλληλο..ολοταχως πάει την Ελλάδα σε ακρωτηριασμό…για να ικανοποιήσει..εσάς τους”μπατριωτες”που τάχα μου αγαπάτε την πατρίδα δεν έφερε τα τρία μνημόνια για την συμφωνία των Πρεσπών ,μας. Έφερε τον Ράμα..και ετοιμάζεται..να δώσει στο σουλτάνο..το μισό Αιγαίο..!! πάντα η Ελλάδα υπέστει καστροφες εθνικές με τέτοιους δεξιούς ηγέτες..

  1. Γιατί κα Αντωνατου δεν σας φτάνει το κλάμα στα σουπερμάρκετ με τις τιμές και τον αγώνα στην καθημερινή επιβίωση. Το έλλειμμα στην ελευθερία του τύπου η αισχρή χειραγώγηση της δικαιωσήνης από τα πρωτοδικεία μέχρι τον Άρειο Πάγο. Αλήθεια τώρα ” αν φύγει κλαψε μας” σοβαρολογήτε.

  2. Είναι τραγική η κατάσταση στην χώρα μας!! Διαφθορά!! Ατιμωρησία!! Οι Εθνικοί κίνδυνοι μας περικυκλωνουν!!! Η Ελλάδα σκοτώνει τα παιδιά της!!!

  3. Ένας γόνος ταΐζει τους νταβατζήδες που τον στηρίζουν, σε μια ιδιότυπη μιντιακή δικτατορία, με ελεγχόμενη δικαιοσύνη και έναν λαό σε λήθαργο που ξύνει τον πάτο της Ευρώπης στους δείκτες ευημερίας.

  4. Κάπως έτσι λοιπόν εξελίχθηκε η κατάσταση στη χώρα εν μέσω πανδημίας.
    Και κάπως έτσι ανάμεσα στους φτωχούς, στους καταχρεωμένους Έλληνες όπως έχει γραφτεί ,ζουν 3 (τρις) δισεκατομμυριούχοι και 22.600 εκατομμυριούχοι.
    38 εκατ το 2021 ,
    3 δισεκ το 2022,
    3,6 δισεκ το 2023.
    Στον τομέα της ενέργειας οι ελληνικές επενδύσεις στο εξωτερικό απογειώθηκαν από
    9 εκατ το 2022, σε
    1,87 δισεκ το 2023!
    Πρόκειται για τα υπερκέρδη που δεν φορολογεί ο Μητσοτάκης! Πρωτοφανής λεηλασία της εθνικής οικονομίας με πρωτοφανή παρακαλώ ίδια εκλογή εθνικές εκλογές 21 Μάιος 2023 και 25 Ιούνιος 2023.
    Δεν το λες πρωτοφανή λεηλασία όλο αυτό, ούτε κοροϊδία, ούτε εμπαιγμό.
    Μάχεσαι με κάθε τρόπο να ξυπνήσει ο δύστυχος λαός να αλλάξει τρόπο σκέψης και επιλογή πολιτικών προσώπων όταν ο σκοπός παραμένει καθαρός.
    Διότι η επιλογή της απαξίωσης της χώρας με επενδύσεις σε εξωτερικούς παραδείσους στο σήμερα στο αύριο θα προκαλέσει τέτοια δεινά που η σκλαβιά δεν αποτελεί θέμα κατοχής από εξωγενείς παράγοντες, αλλά από εσωτερικούς υπέρ πατριώτες.
    Γιατί κάθε μέρα στους ελέγχους, στα πρόστιμα, στη παραβατικότητα, στις αίθουσες των δικαστηρίων, στους χώρους της υγείας δεν συναντάς εύκολα έχοντες και κατέχοντες παρά μόνου πολίτες σε ένδεια (απόλυτη φτώχεια) , με πρόσωπα πρόωρα γερασμένα. Όταν όλα <>.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ