Μαθητές τραυματίστηκαν πέφτοντας από τις κυλιόμενες σε πλοίο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν οι μαθητές από σχολείο της Θήρας οι οποίοι πήγαιναν εκδρομή, κατέβαιναν τις κυλιόμενες σκάλες και ξαφνικά εκείνες τέθηκαν σε λειτουργία χωρίς προειδοποίηση. Ακολούθησαν σκηνές πανικού με τους μαθητές να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλον και να ουρλιάζουν. Μάλιστα μια 14χρονη που τραυματίστηκε στο κεφάλι χρειάστηκε να μεταφερθεί στο κέντρο Υγείας και να κάνει ράμματα.

Μιλώντας στον Alpha γονείς των παιδιών που τραυματίστηκαν κατήγγειλαν: «Με πήρε η κόρη μου τηλέφωνο πανικόβλητη, ότι ενώ ήταν στις σκάλες του πλοίου, ξαφνικά ξεκίνησε η κύληση. Έπεσε κάτω ένα κορίτσι, του έπιασε τα μαλλιά, μου λέει η κόρη μου ότι είχε πάρα πολλά αίματα».

Από πλευράς του ο διευθυντής του γυμνασίου, Μανώλης Καραμολέγκος ανέφερε: «Δεν υπήρχε κανένα μέλος του πληρώματος κοντά στην σκάλα για να καθοδηγήσει τα παιδιά, για να προσέχει εάν υπήρχε μπουτόν ασφαλείας το οποίο δεν έπρεπε να ενεργοποιηθεί. Προσπάθησαν οι καθηγητές να σταματήσουν αλλά δεν είναι γνώστες της κατάστασης. Ποιος ήταν υπεύθυνος; Πώς ενεργοποιήθηκε η σκάλα;» κατήγγειλε ο διευθυντής του γυμνασίου, Μανώλης Καραμολέγκος.

Γιατρός του Κέντρου Υγείας στην Ίο ανέφερε για την 14χρονη που τραυματίστηκε και χρειάστηκε ράμματα: «Χτύπησε και είχε ένα θλαστικό στο τριχωτό της κεφαλής. Ήρθε, έγινε συρραφή του τραύματος και ήταν σε καλή κατάσταση».

Τι απαντάει η πλοιοκτήτρια εταιρεία

Παράλληλα, η πλοιοκτήτρια εταιρεία εξέφρασε τη λύπη της για το περιστατικό και υποστήριξε ότι δεν ενημερώθηκε για τον τραυματισμό της μαθήτριας: «Εκ των υστέρων πληροφορηθήκαμε ότι μια μαθήτρια από το γκρουπ της σχολικής εκδρομής είχε υποστεί μικροτραυματισμό κατά την αποβίβασή της, στο κλιμακοστάσιο του πλοίου. Λυπούμαστε βαθύτατα για το ατυχές συμβάν και ευχόμαστε ύστερα και από τη διαβεβαίωση του γιατρού την επιτυχή συνέχεια της εκδρομής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ