Σκίζουν τα πτυχία τους κορυφαίοι μαθηματικοί με τα μαθηματικά του Αδωνι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο δελτίο ειδήσεων του West TV (περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός που εκπέμπει σε όλη την Δυτική Μακεδονία) με τον Δημήτρη Βακρατσά εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια και… μοιράζει αβέρτα τη «γνώση» του.

«Τον Μάιο του 2019 η ΝΔ πήρε στις Ευρωεκλογές 33%. Τον Ιούλιο του 2019, δύο μήνες μετά, πήρε στις εθνικές εκλογές 40%. Άρα το 33% των Ευρωεκλογών ισούται, ισοδυναμεί, με 40% σε εθνικές. Αυτό δεν είναι θεωρία, είναι αποδεδειγμένα μαθηματικά. Άρα αν η ΝΔ πάρει τώρα 33%, θα έχει πάρει 40%… Ποσοστό της τάξεως του 33% σημαίνει ότι η ΝΔ διατηρεί τις εκλογικές της δυνάμεις όπως είχε ένα χρόνο πριν…».

Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς από κάθε έλεγχο και ο αρχι-σαλτιμπάγκος του Μαξίμου, που ήταν και προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει σπάσει τα κοντέρ της γελοιότητας, του εμπαιγμού και της υποτίμησης της νοημοσύνης του κοινού.

Είναι αποδεδειγμένα μαθηματικά. Και όποιος τα κατάλαβε, κερδίζει το βιβλίο που πουλούσε ο Υπουργός Υγείας με το χειρόγραφο του Ιησού.

  1. Πρόκειται για διαγωνισμό κουτοπονηριάς – σοφιστείας – προπαγάνδας – κολακείας – οπαδισμού – θράσους – αλητείας, και είναι ακριβώς το είδος εκείνο στο οποίο αριστεύουν οι άθλιοι – ευτελείς – ανυπόληπτοι – ασυνείδητοι – αναίσχυντοι τυχοδιώκτες που πλαισιώνουν τον πυρήνα της ανωμαλίας γύρω από τον οποίο (επιθυμούν να) περιστρέφονται. Αυτός ο νέος, φαύλος, πολιτικός και οικονομικός φεουδαλισμός συγγράφει το δικό του ψευδές έπος: ο Ήρωάς μας, ο Ιππότης της Σκοτεινής Τραπέζης (των δανείων ή/και του φαγοποτιού) ευρίσκεται εξόριστος, προκαλέσας την μήνιν του Θρόνου, και διά των ανδραγαθημάτων του σφαγιάζων τους κακούς δράκους που τρομοκρατούν τον ευσεβή λαό του Στέμματος, και διά του βασάνων του πασχίζει λίαν ρομαντικώς να ξανακερδίσει την εύνοια του Παλατιού. Χαίρε, ω γενναίε Ιππότη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ