Προκλητικές δηλώσεις απο τον ψευτο-υπουργό Εξωτερικών Ταχσίν Ερτουγρούλογλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλο και πιο προκλητικοί στο ψευδοκράτος από τη στιγμή που έχουν τις πλάτες της Άγκυρας αλλά και την ανοχή της Δύσης, με τους εκπροσώπους και απεσταλμένους του ΟΗΕ να σπεύδουν για συνομιλίες με το κατοχικό καθεστώς.

Είναι τόσο το θράσος τους που ο ψευτο-υπουργός Εξωτερικών Ταχσίν Ερτουγρούλογλου έφτασε στο σημείο να δηλώσει πως «όχι μόνο ο τουρκικός στρατός, αλλά η Τουρκία είναι παρούσα στο νησί σε όλα και θα συνεχίσει να είναι παρούσα στο νησί. Διότι το νησί αυτό είναι ένα τουρκικό νησί»!

Αυτό ξεστόμισε στην ομιλία του στο συνέδριο «Η Κύπρος στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου για την 50η επέτειο της Ευτυχισμένης Ειρηνευτικής Επιχείρησης της 20ής Ιουλίου» («Ειρηνευτική Επιχείρηση» η τουρκική εισβολή το 1974!). Το άκρως προκλητικό αυτό συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Μαύρης Θάλασσας στην Τραπεζούντα.

Ο θρασύς Ερτουγρούλογλου είπε ακόμη ότι η Κύπρος ήταν μέρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας για πάνω από 300 χρόνια, ενώ διαφήμισε το… «μεγαλείο και την ανεκτικότητα» του τουρκικού έθνους!

«Υπάρχει μια διάσταση ιστορικής πραγματικότητας ως προς το ότι η Κύπρος είναι ένα εντελώς τουρκικό νησί και οι Ελληνοκύπριοι είναι μια κοινωνία υποταγμένη σε εμάς, το τουρκικό έθνος λέει ότι αυτό το νησί είναι το κοινό νησί των Τουρκοκυπρίων και των Ελληνοκυπρίων. Προσπαθήσαμε επίσης να συνεργαστούμε με τους Έλληνες σε αυτό το νησί, αλλά είδαμε τι απέγινε αυτή η συνεργασία. Αν κάποιος εξακολουθεί να θέλει Τουρκοκύπριοι και Ελληνοκύπριοι να δημιουργήσουν μια νέα εταιρική σχέση μέσω νέων διαπραγματεύσεων χωρίς να πάρουν μαθήματα από αυτό, ονειρεύεται. Δεν υπάρχει τέτοιος κόσμος, έχει τελειώσει»!

Τις συνεχείς προκλήσεις του Αττίλα ουδείς λαμβάνει σοβαρά υπόψη του;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ