Την έσφαξε ο 50χρονος εν διαστάσει σύζυγός της – Μόλις 40 ετων με καταγωγή απο την Αλβανια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από το νέο έγκλημα που έγινε στο Μενίδι σε βάρος μιας γυναίκας και συγκεκριμένα μιας 40χρονης με καταγωγή από την Αλβανία η οποία εντοπίστηκε νωρίς το πρωί μαχαιρωμένη στο πεζοδρόμιο στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους, σε ένα κεντρικό σημείο όπου υπάρχουν αρκετά καταστήματα και μεγάλη κίνηση από αυτοκίνητα.

IMG 7678

Ο δράστης ήταν ο 50χρονος εν διαστάσει σύζυγός της ο οποίος αναζητείται και για τον οποίο το άτυχο θύμα είχε κάνει τρεις καταγγελίες στην ΕΛΑΣ για ενδοοικογενειακή βία με την τελευταία να είναι λίγο μετά το Πάσχα!

IMG 7679

Πριν από λίγο και μετά από αρκετές ώρες που βρισκόταν στο σημείο που έχασε την ζωή της, η σορός της γυναίκας παρελήφθη από γραφείο τελετών.

Η σοκαριστική μαρτυρία: «Φώναζε βοήθεια!»

Την ίδια στιγμή που η τοπική κοινωνία των Αχαρνών είναι «μουδιασμένη» από το νέο περιστατικό σταδιακά ανοίγουν τα στόματα και πολίτες που είτε μένουν κοντά είτε έχουν στο σημείο μαγαζιά μιλούν για όσα είδαν και άκουσαν.

Η πρώτη μαρτυρία ήρθε από την κ. Ράνια η οποία διαθέτει κατάστημα μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του αποτρόπαιου φονικού.

Η γυναίκα είπε πως έμαθε για όσα έγιναν από πελάτη ο οποίος δεν θέλησε να αποκαλυφθεί μήπως μπλέξει.

«Έρχομαι 5 η ώρα, πίνω καφεδάκι, μετά ήρθε ένας πελάτης και μου είπε: Ράνια, άκουσες φωνή; Λέω όχι. Φώναζε η κοπέλα. Ήταν περίπου 04:30 – 05:00 η ώρα», σημείωσε η κ. Ράνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ