Έσβησε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο καθως δεν υπήρχε ΜΕΘ στο 401 για να νοσηλευτεί, ο στρατηγός των ειδικών δυνάμεων, Θανάσης Μπάφας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στρατηγέ καλό Παράδεισο, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη,την αγάπη, την φιλία , τις πολύτιμες συμβουλές και την σκληρή δουλειά . Η αγάπη για την Πατρίδα τις Ένοπλες Δυνάμεις και τους Καταδρομείς διδάχτηκε από εσένα σε γενεές Ελλήνων . ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Πέθανε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο ο στρατηγός των Ειδικών Δυνάμεων Θανάσης Μπάφας – Δεν υπήρχε ΜΕΘ σε στρατιωτικό νοσοκομείο να τον υποδεχθεί.

Εξέπνευσε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου μεταφέρθηκε καθώς δεν υπήρχε ΜΕΘ στο 401 για να νοσηλευτεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο στρατηγός υπέστη λοίμωξη και χρειάστηκε εντατική φροντίδα για τη νοσολεία του, την οποία δυστυχώς δεν ήταν σε θέση να του παρέχουν τα στρατιωτικά νοσοκομεία και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Ο Θανάσης Μπάφας ήταν απόφοιτος της ΣΣΕ τάξης ’74, Αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων, με συμμετοχή σε πολλές και επικίνδυνες αποστολές. Μετά την αποστρατεία του ασχολήθηκε με το στρατιωτικό ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή στη Λιβαδειά.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Συλληπητήρια στην οικογένεια και ας αναλάβει ο Στρατός τις ευθύνες του να στηρίξει την σύζυγο και ειδικά τον γιο του που το έχει ανάγκη.

Αντίο Θανάση ήσουν λεβεντιά και μεγάλη καρδιά…

Με πληροφορίες απο το armyvoice.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ