Θλιψη 67χρονη Ελληνίδα που επισκεπτόταν την Τουρκια – Έφυγε απο τη ζωη μετά απο τροχαιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποχαιρετούμε με συγκίνηση και αγάπη τη Νικολέτα Διαμαντάκου, επίλεκτο στέλεχος της Παράταξής μας, η οποία έχασε άδικα τη ζωή της κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην γειτονική Τουρκία. Η Νικολέτα Διαμαντάκου ήταν γλωσσολόγος, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της «Κοινωνίας Αξιών» του Στέλιου Φενέκου και του «Αθηναϊκού Καλλιτεχνικού Δικτύου», με σημαντική προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα και αγώνες για την αναβάθμιση των υποβαθμισμένων περιοχών της Αθήνας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

Θλίψη προκάλεσε χθες η είδηση πως μια 67χρονη Ελληνίδα άφησε την τελευταία της πνοή στην πόλη Ουσάκ της Τουρκίας, έξω από την Σμύρνη καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με δύο ακόμα άτομα που τραυματίστηκαν.

Σήμερα έγιναν γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την άτυχη γυναίκα. Πρόκειται για τη Νικολέτα Διαμαντάκου, η οποία ήταν υπεύθυνη επικοινωνίας του κόμματος «Κοινωνία Αξιών».

Πληροφορίες αναφέρουν πως το όχημα βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε σε χαντάκι. Η 67χρονη, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, εκτοξεύτηκε από το ΙΧ. Οδηγός ήταν ένας 59χρονος επίσης Έλληνας ενώ μια 63χρονη ήταν επιβάτης.

Τραγικό στοιχείο είναι ότι η Νικολέτα Διαμαντάκου βρισκόταν σε ταξίδι στην γειτονική χώρα και είχε αναρτήσει μια φωτογραφία από τον αρχαιολογικό χώρο της Εφέσου δύο ημέρες πριν βρει τον θάνατο.

Δείτε την φωτογραφία:

Στην απώλεια της 67χρονης έκανε λόγο μέσα από ανάρτηση στο Facebook η δημοτική σύμβουλος Αθηνών, Δέσποινα Λιμνιωτάκη.

«Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή και βαθιά μου συλλυπητήρια για τον τραγικό χαμό της Νικολέτας Διαμαντάκου, υπεύθυνης επικοινωνίας του κόμματος Κοινωνία Αξιών. Πέρυσι, τέτοια ακριβώς εποχή, κάναμε από κοινού προεκλογική εκστρατεία για τις βουλευτικές εκλογές. Η Νικολέτα ήταν μια αφοσιωμένη μαχήτρια της πολιτικής και της τέχνης. Είναι απολύτως σοκαριστικό, αυτό που συνέβη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στο patris.gr, η κ. Λιμνιωτάκη είπε επίσης για την εκλιπούσα.

«Ήταν η ψυχή του κόμματος Κοινωνία Αξιών και η οργάνωση πίσω από την ετήσια γιορτή για το “Μικρό Παρίσι των Αθηνών “. Ήταν μαχητική και “κρατούσε” τα κλειδιά της λειτουργίας της Κοινωνίας Αξιών, στα χέρια της. Πέθανε όπως έζησε, ταξιδεύοντας και αναζητώντας την τέχνη, την ιστορία και την ελευθερία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ