Η Σερβια θα κατηγορήσει για γενοκτονία την Γερμανία και την Τουρκία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μια δήλωση βόμβα προχώρησε ο πρωθυπουργός της Σερβία, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, με την κυβέρνησή του να προχωράει σε μια απόφαση που αναμένεται να αλλάξει πολλές ισορροπίες.

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Ρωσίας, θα υποβάλλουν αίτημα αναγνώρισης γενοκτονίας για τα εγκλήματα των Γερμανών στη Σερβία και των φασιστών Κροατών της οργάνωσης Ουστάσε, ανοίγοντας με αυτό τον τρόπο τον δρόμο να κατατεθεί ίδιο αίτημα και για την Τουρκία.

Όπως δήλωσε συγκεκριμένα:

«Οι Ρώσοι θα υποβάλουν σύντομα αίτημα να κηρύξουν τη γερμανική δολοφονία του Ρώσικου και του Σοβιετικού λαού κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ως γενοκτονία.

Το ίδιο θα ζητήσουμε για αυτό που έκαναν οι Γερμανοί στη Σερβία και για αυτό που έκαναν οι Κροάτες του Ουστάσε στο Γιασένοβατς. Αλλά για να μην αναφέρουμε ότι θα ανοίξει πολλά άλλα ζητήματα τόσο για την Τουρκία όσο και για ορισμένες άλλες δυτικές δυνάμεις, από τους ιθαγενείς της Αμερικής έως πολλές άλλες»!

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο άραγε τι θα πράξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Θα κινηθεί η ελληνική κυβέρνηση ή δεν θα θελήσει να ταράξει το… καλό κλίμα με τους απέναντι;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ