Οι δυνάμεις Κοσσυφοπεδίου καταγράφουν επιτυχία στην τουρκική άσκηση Efes 2024

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Το σώμα των Δυνάμεων Ασφαλείας του Κοσσυφοπεδίου-KSF δείχνει υψηλή επαγγελματική προετοιμασία στην άσκηση «Efes 2024» που διεξάγεται στη Σμύρνη της Τουρκίας», γράφει τουρκικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Άμυνας του Κοσόβου, η άσκηση περιλαμβάνει ομάδες εργασίας στις οποίες οι συμμετέχοντες δραστηριοποιούνται ως μέρος της Κοινής Συνδυασμένης Ομάδας Εργασίας (CJTF) και ο κύριος στόχος της άσκησης είναι η ανταλλαγή στρατιωτικής εμπειρογνωμοσύνης, η βελτίωση της αλληλεπίδρασης και της κατανόησης μεταξύ χωρών και οργανισμών εταίρων που αποτελούν μέρος της άσκησης.

Το απόσπασμα Δυνάμεων Ασφαλείας Κοσσυφοπεδίου, κατάφερε να επιτύχει τους εκπαιδευτικούς στόχους που είχαν προγραμματιστεί στην πρώτη φάση και θα συνεχίσει με τη δεύτερη φάση, η οποία προβλέπει πιο σύνθετες επιχειρήσεις σε συνεργασία με την αεροπορία και τις τουρκικές δυνάμεις καταδρομών, όπως σημειώνεται.

(Από τις βαλκανικές χώρες που λαμβάνουν μέρος στην άσκηση «Efes 2024» εκτός από το Κοσσυφοπέδιο είναι η Αλβανία και τα Σκόπια)

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ