Σαλος με τον ορισμό του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για την υποδοχή VIP ατόμων κατά προτεραιότητα για τον τελικό του Conference League

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλος ένας εμπαιγμός από την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι σε πλήρη εξέλιξη ανερυθρίαστα. Αυτήν την φορά η κοροϊδία περιστρέφεται γύρω από τον τελικό του Conference League στην Νέα Φιλαδέλφεια και τον ορισμό του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για την υποδοχή VIP ατόμων κατά προτεραιότητα(!).

Ο πρωθυπουργός δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι η κυβέρνηση δεν έχει καμία ανάμειξη στον τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα στην OPAP Arena, και πως την διοργάνωση ανέλαβε αποκλειστικά η ΕΠΟ. Εντούτοις, πηγές, που δεν διαψεύδονται σε καμία περίπτωση, από την Ομοσπονδία αναφέρουν ότι η κυβέρνηση επέλεξε τον «Ευαγγελισμό» ως το νοσηλευτικό ίδρυμα που θα δηλωθεί στην UEFA.

Και εδώ είναι το σκάνδαλο του υπουργού Υγείας: Στο επείγον έγγραφο που υπογράφει ο διοικητής του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, αναφέρεται:

«Εν όψει της διεξαγωγής του τελικού του CONFERENCE CUP στην OPAP ARENA στις 29/05/2024 σας ενημερώνουμε ότι το Νοσοκομείο τίθεται σε 24ωρη ετοιμότητα κατά τις 28, 29, και 30/05/2024 , για την αντιμετώπιση των VIP (διαπιστευμένων και φιλάθλων) που θα διαμένουν στα Ξενοδοχεία “Μεγάλη Βρετάνια”, “Grand Hyatt” και “Marriot Athens”.

Τα περιστατικά τα οποία θα προσέλθουν θα πρέπει να καταγράφονται σε ξεχωριστή λίστα στο Γραφείο Κινήσεως και θα έχουν απόλυτη προτεραιότηταστην εξέτασή τους και διεξαγωγή όλων των απαραίτητων εξετάσεων, εφόσον χρειαστεί.

Την όλη διαδικασία θα συντονίζει ο Αναπληρωτής Διοικητής κος Βεν. Μπατής».

Το σχετικό έγγραφο

eggrafo 1

Με ποια αρμοδιότητα επιβάλλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, και στην συνέχεια το διαψεύδει μετά βδελυγμίας, προνομιακή μεταχείρηση VIP ατόμων σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, όπου καθημερινά στενάζουν εκατοντάδες Έλληνες πολίτες που βιώνουν την κατάρρευση του ΕΣΥ;

Επιπροσθέτως, εν τοις πράγμασι απκαλύπτονται τα ψέματα του Κυριάκου Μητσοτάκη περί μη ανάμειξης στον τελικό του Conference League. Πηγές της ΕΠΟ επιμένουν για τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Η Ιατρική Επιτροπή της UEFA

Οι κανονισμοί της διοργανώτριας UEFA είναι σαφείς και ξεκάθαροι για την διαδικασία. Οι οδηγίες εμπεριέχονται στο από 1ης Μαρτίου 2022 σχετικό λήμμαστον επίσημο δικτυακό τόπο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και ισχύουν για τις απανταχού αναμετρήσεις. Πρωτίστως, όμως, ισχύουν για τους πάντες και όχι μόνον για τους επισήμους.

Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ εν προκειμένω υποχρεούται να συμπληρώσει την επίσημη φόρμα της UEFA πριν από την διεξαγωγή του αγώνα.

uefamed

Σε αυτήν διαρρήδην γίνεται λόγος για το πλησιέστερο νοσοκομείο, το οποίο πρέπει να δηλωθεί για το ιατρικό προσωπικό.

uefaprematch

Η Ιατρική Επιτροπή της UEFA ορίζει απαρεγκλίτως ότι οι βασικές ιατρικές απαιτήσεις για την διεξαγωγή ενός αγώνα αφορά στην προστασία όλων όσοι εμπλέκονται και όχι μόνο VIP.

minimummedical

H κυβέρνηση Μητσοτάκη ψεύδεται για μια ακόμη φορά και κουνά το δάχτυλο σε όποιον τολμήσει να την αμφισβητήσει. Παίζει ακόμη και με σοβαρές αθλητικές διοργανώσεις, εμπλέκει την UEFA στα μικροπολιτικά της παιχνίδια και θέτει σε κίνδυνο την ζωή Ελλήνων πολιτών!

  1. Εισαγγελείς που παρεμβαίνατε αυτεπαγγέλτως για την κακοποίηση οικόσιτων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς, εσείς που ξεχειλίζετε ανθρωπιά, εσείς που είστε αδέκαστοι, εσείς που δεν ανέχεστε μύγα στο σπαθί σας, τί έχετε να πείτε σε αυτή την περίπτωση; Πολύ καλά κάνετε που σέβεστε τα ζώα και τιμωρείτε αυτούς που τα κακοποιούν. Αν όμως έχετε αυτό το βαθμό ευαισθησίας για τα ζώα, γιατί δεν έχετε τον ίδιο και ακόμα μεγαλύτερο για τους ανθρώπους; Πού είναι οι διώξεις για εκ προμελέτης, κατά συρροήν και κατ’ εξακολούθησιν διακινδύνευση ανθρωπίνων ζωών από την κρατική παρέμβαση στη διαδικασία διαλογής ασθενών; Πού είναι οι διώξεις για αυτή την ηθελημένη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ που ισοδυναμεί με απόπειρα ανθρωποκτονίας, έστω και εξ αμελείας; Πού είναι οι διώξεις για εξαπάτηση ψηφοφόρων;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ