Χαρά Ιωαννίδη: Εκανε λιποαναρρόφηση και λίγες ώρες μετά έφυγε απο τη ζωη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περίεργος χαρακτηρίζεται ο θάνατος της κομμώτριας Χαράς Ιωαννίδη από την Πάτρα η οποία εμφάνισε επιπλοκές μετά από επέμβαση λιποαναρρόφησης που έκανε στην Αθήνα. Η κηδεία της έγινε χθες στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

Πιθανότατα το ινστιτούτο στο οποίο πήγε η 57χρονη γυναίκα έκανε μια σειρά από λάθη τα οποία δεν επιτρέπεται να γίνονται σε τέτοιου είδους επεμβάσεις.

Σύμφωνα με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό, Ανδρέα Φουστάνο η λιποαναρρόφηση είναι μια σοβαρή επέμβαση «η οποία πρέπει να γίνει με όλη την προσοχή και να λάβει ο γιατρός τα μέτρα του».

Τόνισε πως «σε όλες τις επεμβάσεις πρέπει να γίνεται προεγχειρητικός έλεγχος, οποιαδήποτε να είναι η ηλικία του ασθενή. Είναι ιατρικό λάθος το να μη γίνει αυτός ο έλεγχος». Όπως είχε πει η κόρη της κομμώτριας, στην μητέρα της δεν είχε γίνει ανάλογος έλεγχος και η επέμβαση είχε ξεκινήσει άμεσα!

Και συνέχισε ο κ. Φουστάνος επισημαίνοντας και άλλες αμέλειες που έγιναν:

«Μου φαίνεται περίεργη αυτή η ιστορία όπως την άκουσα. Πήγε και μέσα σε λίγη ώρα έφυγε, τι επέμβαση ήταν αυτή που μέσα σε λίγη ώρα έφυγε; Τι πράγματα είναι αυτά; Δεν είχε πάρει φάρμακο για αναισθησία; Μετά από μία τέτοια επέμβαση (λιποαναρρόφησης) έπρεπε να υπάρχει παρακολούθηση. Δεν αφήνεις έναν ασθενή να φύγει να πάει σπίτι του μετά από μια επέμβαση να πάει σπίτι του αν δεν βεβαιωθείς ότι είναι καλά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ