Ο Παναγιώτης Παύλος απαντά στην Ντορα Μπακογιάννη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυρία Ντορα Μπακογιάννη, επειδή γνωρίζω πολύ καλά ότι είμαι απ’ αυτούς που έχετε κατά νου κι απευθύνεστε με τούτο το κείμενό σας -το γνωρίζω λόγω της τεράστιας πολιτικής ζημίας που σας έχω προκαλέσει προσφάτως με αφορμή το #Κοσσυφοπέδιο- σας απαντώ ως εξής.

Δεν είναι τάχα πατριώτης όποιος νοιάζεται ανιδιοτελώς ενεργά για τον τόπο του και αποδεικνύει με γεγονότα και στυγνή λογική τα μεγάλα σφάλματα που πράττει η Αθήνα.

Τάχα πατριώτης είναι ο επαγγελματίας πολιτικός γόνος που έχει πεισματικά φορτωθεί στον σβέρκο των Ελλήνων επί δεκαετίες θεωρώντας ότι κάποια θεϊκή μοίρα τον υποχρέωσε να ρυθμίζει τις τύχες ενός έθνους με το αζημίωτο, κι επιχειρώντας να επιβάλει ως μονόδρομο διεθνούς πλοήγησης της Ελλάδος στον 21ο αιώνα μια μονόχνοτη έλλειψη πολυμέρειας και ελιγμού επιπέδου βυζαντινής διπλωματίας, την οποία ωστόσο ο προσωπικός σας φίλος Ερντογάν υιοθετεί πλήρως και παραδειγματικά στα Ελληνοτουρκικά🇬🇷🇹🇷 και όχι μόνον.

Αν όλα όσα λέγατε και πράττατε ήταν ανιδιοτελή, τότε ίσως θα είχε αξία να λάβει κανείς προσεκτικά υπόψιν τα λεγόμενά σας.
Έχετε το απαραίτητο γήρας και την οξυδέρκεια, πιστεύω, να αντιληφθείτε πολύ καλά τί σας λέγω.

  1. Στην κυρία Μπακογιάννη δηλαδή, στην οικογένεια Μητσοτάκη αρμόζει απολύτως το:
    ” Φωνάζει ο κλέφτης, να φύγει ο νοικοκύρης “.
    Όπου νοικοκύρης, ο ελληνικός λαός και Ελληνικό Έθνος….
    Δύστυχη πατρίδα μου !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ