Η Χρύσα Χατζηθεοδώρου στο πλευρό του Πέτρου Κόκκαλη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκρατείστε αυτό το ονομα: Χρύσα Χατζηθεοδωρου!

Κατέρχεται στη μάχη των ευρωεκλογών με το κόμμα “Κοσμος” του Πέτρου Κοκκαλη. Η πολιτική έχει ενδιαφέρον για ανθρώπους αυθεντικούς όπως η Χρύσα. Με πολυετή παρουσία στον ιδιωτικό τομέα, με επιτυχίες αλλά και βαθειά γνώση της Ευρωπαϊκής ιδέας η Χρύσα θα κάνει τη διαφορά…
Συγκρατειστε το ονομα της!
image0
Η Χρύσα Χατζηθεοδώρου στο πλευρό του Πέτρου Κόκκαλη

«Γιατί η ζωή μας έχει σημασία»!

Τι γράφει ίδια για τον εαυτό της και την υποψηφιότητα της:

Ονομάζομαι Χρυσή Χατζηθεοδώρου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην ακριτική Ορεστιάδα του Έβρου, συνέχισα στη Θεσσαλονίκη όπου και μέχρι σήμερα εργάζομαι ως τραπεζικό στέλεχος, στην Εθνική Τράπεζα. Ένα σοβαρό αυτόνοσο νόσημα που διαγνώστηκε αρχικώς ως ανίατο με οδήγησε να ασχοληθώ με την πνευματική υπόσταση του ανθρώπου και μετά από πολλά χρόνια μελέτης και σπουδής έγινα πνευματική θεραπεύτρια.
Μέσα από αυτές τις δυο ιδιότητες διδάχθηκα να θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία των συνάνθρωπων μου. Αυτήν την προσφορά θέλω να την μετουσιώσω τώρα και στην ιδιότητα της ευρωβουλευτριας.
Είμαι εδώ για να γίνω η φωνή σας, έχω τη θέληση, επιμονή και ικανότητα να μετατρέπω τις γνώσεις μου, τα πιστεύω, τις ιδέες μου και τις αξίες μου σε πράξη με κυριότερο στόχο τα συμφέροντα της χώρας μας και του ελληνικού λαού. Ότι έχω αποκτήσει σε αυτή τη ζωή προήλθε μέσα από αγώνες διεκδικήσεις, κόπο και προσπάθεια και θα συνεχίσω να πράττω έτσι για όλους μας από τη θέση της ευρωβουλευτριας.
Ζητώ την εμπιστοσύνη σας δια της ψήφου σας ώστε να εκπροσωπήσω τη φωνή σας στο Ευρωκοινοβούλιο.
Ώστε να υπερασπιστούμε τον ευλογημένο τόπο στον οποίο ζούμε!
Ώστε να καταπολεμήσουμε την οικονομική ανισότητα, την εργασιακή ανασφάλεια, το αποτρεπτικό για τον μέσο έλληνα κόστος ζωής.
Ώστε να καταπολεμήσουμε κοινωνικές ανισότητες και την έμφυλη βία.
Ώστε να καταλύσουμε καθεστώτα ατιμωρησίας για εθνικές τραγωδίες όπως το Μάτι και τα Τέμπη.
Ώστε να βρούμε τρόπους να αντιμετωπίσουμε την καταστροφική κλιματική κρίση να αλλάξουμε άμεσα όλα όσα τροφοδοτούν την κλιματική αλλαγή όπως η χρήση ορυκτών καυσίμων. Πρέπει να σταματήσουμε τη σπατάλη φυσικών πόρων και να εστιάσουμε σε δημόσιες επενδύσεις υποδομών που θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στα αποτελέσματα της κλιματικής κρίσης όπως πλημμύρες και ξηρασίες, προτεραιότητα μας η προστασία της φύσης!!!
Σας καλώ λοιπόν να ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ να συμπαραταχτείτε μαζί μας, με το «ΚΟΣΜΟΣ»
Γιατί η ζωή μας έχει σημασία!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ