Τέμπη: Αρχιτέκτονας της συγκάλυψης του εγκλήματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσιεύονται εκτιμήσεις εμπειρογνωμώνων, σχετικά με τον όλεθρο στα Τέμπη, οποίες και καθιστούν το αφήγημα Μητσοτάκη, προσωπικά του Μητσοτάκη, αστείο. Τα πάντα τεκμηριώνονται σαφέστατα στις εκθέσεις των ειδικών των εκτός «περιβάλλοντος» του Μητσοτάκη, συνεπώς και αυτός είναι ο λόγος που δεν αποδέχονται εφέσεις.

Όσον δε αφορά την άλλη αστειότητα ότι η προκληθείσα πυρκαγια ξεκίνησε από τις μηχανές, οι ξεστομίσαντες αυτά θα έπρεπε να κατέχουν ότι το πετρέλαιο ως υγρό δεν καίγεται. Καίγονται τα αέρια που παράγονται από αυτό κατόπιν αεροποιήσεως του υγρού διερχομένου δια μέσου ειδικού ψεκαστήρα που και άν προκύψει πυρκαγιά από παρακείμενα εύφλεκτα υλικά, αυτή η εξ «επαγωγής»πυρκαγιά ειναι απόλυτα ελεγχόμενη από την πυροσβεστική, έστω και καθυστερημένα.

Συνεπώς έκρηξη, δηλαδή στιγμιαία καύση, δεν προκύπτει από την καύση πετρελαίου, εφόσον μια τέτοια υπήρξε. Έκρηξη προκαλείται από άλλα μέσα υπολείμματα των οποίων ανιχνεύτηκαν, όπως επίσης ανιχνεύτηκε και διεξαγωγή συγκάλυψης αυτών. Συνεπώς το τι συνέβη θα γνωματευθεί και αποφασιστεί σε άλλους χώρους από καταθέσεις εμπειρογνωμώνων, και όχι από τον Μητσοτάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ