Ρενα Κουβελιώτη: Έκανε ρεπορτάζ για να αναδείξει τις αυθαιρεσίες στη βίλα όπου διαμένει ο αρχηγός της Ελλήνων Συνελεύσεως και έπεσε θύμα άγριας επίθεσης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε… αρχηγείο της Ελλήνων Συνελεύσεως έχει μετατραπεί βίλα με πισίνα στο Λαγονήσι που νοίκιασε ο Αρτέμης Σώρρας, έξω από την οποία έπεσε θύμα επίθεσης η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη, που έκανε ρεπορτάζ έπειτα από καταγγελίες κατοίκων για επικίνδυνες εργασίες δίπλα σε ξερά χόρτα και δέντρα.

Ο προπηλακισμός και ο τραυματισμός της δημοσιογράφου έφεραν στο φως τις τελευταίες κινήσεις του αρχηγού της Ελλήνων Συνελεύσεως, που νοίκιασε την υπερπολυτελή βίλα. Σε αυτή υπάρχουν σταθμευμένα αστικά λεωφορεία και πούλμαν, ταχύπλοα σκάφη, ένα μεγάλο φορτηγό και τροχόσπιτα, ενώ στη σιδερένια πόρτα της κεντρικής εισόδου υπάρχουν αρχαιοελληνικά σύμβολα και πάνω σε ένα μπαλκόνι πανό με το όνομα του Αρτέμη Σώρρα. Σε διπλανό οικόπεδο, που είναι γεμάτο με κοντέινερ και βαρέα οχήματα και έχει μετατραπεί σε μάντρα, διενεργούνται εργασίες, που προκάλεσαν την ανησυχία των κατοίκων για τον φόβο μιας πυρκαγιάς και το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, που κατέληξε χτυπημένη.

Η κεντρική είσοδος της βίλας με σύμβολα και το πανό του Αρτέμη Σώρρα στο μπαλκόνι
Επειτα από αυτό το περιστατικό η δημοσιογραφική έρευνα επεκτάθηκε στη βίλα που νοίκιασε ο επικεφαλής των Ελλήνων Συνελεύσεως από τον ιδιοκτήτη της. Ομως η βίλα βγήκε «στο σφυρί» και κατέληξε στην Τράπεζα Πειραιώς, που την αγόρασε στον πλειστηριασμό και άρχισε νομικές ενέργειες για αποβολή του Σώρρα και απόδοση του ακινήτου ελεύθερου στην τράπεζα. Ομως ο ενοικιαστής πέτυχε αναστολή της εκτέλεσης των ασφαλιστικών μέτρων μέχρι την εκδίκασή τους στις 30 Σεπτεμβρίου 2024. Την ίδια ώρα, φαίνεται πως έχει καταπατηθεί διπλανή δημόσια έκταση, με αποτέλεσμα ο Δήμος Σαρωνικού και η Πολεοδομία Μαρκοπούλου να έχουν επιβάλει πρόστιμα. Ο ιδιοκτήτης της βίλας χρωστά στον δήμο 37.000 ευρώ από απλήρωτους λογαριασμούς του νερού.

Ο πρώην δήμαρχος Καλυβίων Πέτρος Φιλίππου είχε βρεθεί στη βίλα για να ζητήσει εξηγήσεις για την οφειλή. Επειτα από ημέρες εμφανίστηκε στο γραφείο του ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος του απάντησε ότι δεν τον ενδιαφέρει, διότι έχει κάνει γεώτρηση. Στην ίδια συνάντηση, είπε στον πρώην δήμαρχο πως τα λεωφορεία που βρίσκονται στη βίλα είναι δικά του και προτίθεται να τα χρησιμοποιήσει για τη μεταφορά υποστηρικτών του. Παράλληλα, από την Πολεοδομία Μαρκοπούλου έχει επιβληθεί πρόστιμο ύψους 700.000 ευρώ για την κατάληψη και παράνομη χρήση κοινόχρηστου χώρου δίπλα από τη βίλα. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σαρωνικού Δημήτρη Παπαχρήστου, η δημοτική Αρχή έχει στείλει την Αστυνομία έπειτα από καταγγελίες πολιτών για επικίνδυνες εργασίες που εκτελούνται στον χώρο.

Η δημοτική Αρχή έχει κάνει επιτόπια αυτοψία και έχει κινήσει τις απαιτούμενες ενέργειες με την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να απελευθερωθεί το οικόπεδο από την παράνομη κατάληψή του με βαρέα οχήματα. Τις αυθαιρεσίες ανέδειξε η Ρένα Κουβελιώτη, που βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Λαγονήσι ερευνώντας καταγγελία για το συγκεκριμένο οικόπεδο, στο οποίο υπάρχουν εύφλεκτα υλικά και γίνονται οξυγονοκολλήσεις δίπλα σε πεύκα και ξερά χόρτα, με κίνδυνο να προκληθεί φωτιά! Ο άνδρας που βρισκόταν εκεί και έκανε εργασίες τής επιτέθηκε λεκτικά, όταν η δημοσιογράφος τον πλησίασε και τον ρώτησε αν έχει άδεια για να κάνει οξυγονοκόλληση δίπλα σε ξερά χόρτα. «Σε κάλεσε κανένας; Ρε, πάτε στον διάολο, πρέπει να σας δώσω και λογαριασμό» ήταν η απάντηση του άνδρα, ο οποίος έπιασε το δεξί χέρι της δημοσιογράφου και το «γύρισε» με βία, προκαλώντας της τραύμα στην κλείδα και κακώσεις στην αυχενική χώρα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ