Κιλκίς: Κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε Γεωργιανό που οπως υποστηριζει πήγε για να τον κλέψει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στις Μουριές, του Κιλκίς, όταν ένας 45χρονος έπεσε νεκρός, έξω από κτηνοτροφική μονάδα, έχοντας δεχτεί διαδοχικούς πυροβολισμούς! Δράστης του φονικού είναι ο 54χρονος ιδιοκτήτης της μονάδας, που σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν σε αυτοάμυνα, αφού το θύμα είχε πάει με σκοπό να τον ληστέψει.

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ της Τρίτης, όταν ο 45χρονος με καταγωγή από τη Γεωργία πήγε μαζί με ακόμη τρία άτομα, στην στην κτηνοτροφική μονάδα. Όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για έναν 38χρονο φίλο του, τον 15χρονο γιο του φίλου του και τον 16χρονο φίλο του γιου.

«Ήταν μέσα στην κτηνοτροφική μονάδα όταν ξαφνικά άκουσε έναν δυνατό θόρυβο. Κάποιοι προσπαθούσαν να παραβιάσουν την είσοδο ακόμα και με τσεκούρια, για να μπουν στα ενδότερα» υποστηρίζει το περιβάλλον του 54χρονου. Τότε, ο 54χρονος άρπαξε την καραμπίνα και πυροβόλησε τους εισβολείς, με συνέπεια να τραυματίσει σοβαρά τον 45χρονο.

Αμέσως, οι τρεις άνδρες που τον συνόδευαν, τον μετέφεραν στο όχημά τους και έφυγαν με κατεύθυνση προς τον οικισμό των Μουριών. Ωστόσο, μερικά λεπτά αργότερα, αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο και εντόπισαν στο εσωτερικό του τον 45χρονο, που είχε ήδη υποκύψει στα τραύματά του.

Θύμα και δράστης είχαν παρελθόν

Άνδρες της Ασφάλειας φόρεσαν χειροπέδες στον 54χρονο ιδιοκτήτη της κτηνοτροφικής μονάδα και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία. Παράλληλα, συνελήφθησαν και τα άλλα τρία άτομα που βρίσκονταν με τον Γεωργιανό.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας Μουριών, Θοδωρή Τυριακιδη, τα άτομα αυτά ήταν γνωστά για την παραβατική τους δράση στην περιοχή και το βράδυ της Δευτέρας πήγαν στην κτηνοτροφική μονάδα του δράστη πιθανότατα για να κλέψουν. Έτσι, ο 54χρονος πυροβόλησε από άμυνα, ενώ αμέσως μετά ειδοποίησε την αστυνομία για να ενημερώσει για το περιστατικό.

Μάλιστα, πηγές αναφέρουν πως ο γιος του 45χρονου άνδρα που έχασε τη ζωή του, δούλευε παλιότερα στην εν λόγω κτηνοτροφική μονάδα, όμως είχε απολυθεί επειδή είχε διαπιστωθεί κλοπή. Ο νεαρός δεν το παραδέχτηκε ποτέ, επέστρεψε στην Αθήνα και μαζί με τον πατέρα του αποφάσισαν να πάνε στο Κιλκίς, πιθανότατα για να πάρουν εκδίκηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ