Καρπαζοεισπράκτορες της υφηλίου: Η λαθρο – κυβέρνηση της Λιβύης διεκδικεί την …Κρήτη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η επικίνδυνη στάση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη στα εθνικά μας θέματα, έχει καταντήσει την Ελλάδα καρπαζοεισπράχτορα της υφηλίου.

Ακόμα και η Λιβύη με την προσωρινή και παράνομη κυβέρνησή της, έκανε διάβημα διαμαρτυρίας στον Νίκο Γαριλίδη, τον Έλληνα Πρέσβη στην Τρίπολη!

Ο λόγος ήταν οι έρευνες που έκανε το νορβηγικό ερευνητικό σκάφος Ramform Hyperion, σε θαλάσσια οικόπεδα νότια και νοτιοδυτικά της Κρήτης, όπου θεωρείται πως υπάρχουν κοιτάσματα φυσικού αερίου.

Η παράνομη κυβέρνηση του Αμπντουλχαμίντ Ντμπέιμπα, ο οποίος δεν έχει κρύψει ότι είναι τσιράκι του Ταγίπ Ερντογάν, αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, σε οικόπεδα που -όπως είχαν καθοριστεί με τον Νόμο Μανιάτη από τη χώρα μας ελλείψει διμερούς συμφωνίας οριοθέτησης- εξωτερικό όριο της ελληνικής ΑΟΖ θεωρείται η μέση γραμμή.

Έτσι λοιπόν, με τον… αέρα του τουρκολιβυκού μνημονίου το οποίο ουδέποτε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπάθησε να ακυρώσει, αλλά επέδειξε και εγκληματική αδράνεια όσον αφορά την καταγγελία που έπρεπε να έχει κάνει κατά της παράνομης κυβέρνησης της Λιβύης, η Τρίπολη μας εγκαλεί θρασύτατα, επειδή… ασκούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα!

Θυμίζουμε ότι η παράνομη κυβέρνηση της Λιβύης έχει καταστρατηγήσει το διεθνές δίκαιο και δεν έχει προβεί στην διενέργεια εθνικών εκλογών από τον Δεκέμβρη του 2021, όπως έπρεπε να έχει πράξει, σύμφωνα με σχετική απόφαση του ΟΗΕ.

Όσο για την ελληνική αντίδραση σε αυτό το διάβημα; «Κύκλοι» του Υπουργείου Εξωτερικών λένε ότι θα απαντήσουν επίσημα… τις προσεχείς ημέρες!

Αντανακλαστικά χελώνας…

  1. Διάβαζε κανείς στα βιβλία του Κυριάκου Διακογιάννη τις δεκαετίες ’70-’80 ότι έτσι όπως πήγαιναν τα πράγματα η Ελλάδα κάποια στιγμή θα μίκραινε από τη Λαμία και κάτω, χωρίς τα νησιά – ένα κρατίδιο της καρπαζιάς για τουρίστες – και ήταν πολύ δύσκολο να το πιστέψεις.
    Προφανώς οι μαριονέτες πολιτικοί που μας αξίζουν κάνουν τα πάντα για να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους και βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο ξεπουλήματος και εμείς κοιμόμαστε ήσυχοι αφού έχουμε «φάει» προηγουμένως τα σκουπίδια της ενημέρωσης.

  2. Οι υποτιθέμενοι ηγέτες δεν τόλμησαν να κάνουν τίποτε εθνάρχης Καραμανλής και Ανδρέας Παπανδρέου ιδικά ο Ανδρέας με το φιλαράκι του τόν Καντάφι. Νά χάραζαν θαλάσσιες ζώνες τώρα το πουλάκι πέταξε. Τότε είχαμε στρατιωτική ισχύ και Τουρκία 30.000000 τώρα είναι 85.000000 Όλοι οι Μητσοτακηδες έγιναν άνθρωποι μετά τη δολοφονία του Μπακογιάννη. Ποιος ήξερε τη Ντόρα ο κοφοντηνας είναι αυτός που έδωσε στην οικογένεια αξία. Και τώρα χωρίς πολιτικό αντίπαλο έβγαλαν γλώσσα 😛 και τρώνε και πίνουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ