Ποιοι γαλάζιοι βουλευτες δεν πρόκειται να ψηφίσουν την ανανέωση της θητείας της Κατερίνας Σακελλαροπούλου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έπειτα από την θερμή δήλωση του Εθνοσωτήρα Κυριάκου υπέρ της Σακελλαρόπουλου μετά την πρόσφατη συνάντησή τους, όλοι θεώρησαν ότι το θέμα διαδοχής της προεδρίας, έχει κλείσει.

Δεν είναι όμως έτσι.

Υπάρχει μια σοφή παροιμία που λέει ότι όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Κυριάκος γελάει. Ο θεός, ο Κυριάκος, τελοσπάντων, δεν έχει μεγάλη διαφορά.

Αυτό που δεν γνωρίζει το ευρύ κοινό, είναι πως ο Αντώνης Σαμαράς, που στα γεράματα φαίνεται ότι αναπολεί την παλαιά του δόξα και ονειρεύεται νέα ανατροπή Μητσοτάκη, έχει διαβιβάσει «τελεσίγραφο» στον ηγεμόνα μας. Λέγοντας με σαφήνεια ότι τόσο ο ίδιος, όσο και βουλευτές οι οποίοι ανήκουν στο περιβάλλον του, δεν πρόκειται να ψηφίσουν την ανανέωση της θητείας της Κατερίνας Σακελλαροπούλου!

Φυσικά, ο αδιαμφισβήτητος κυβερνήτης Κυριάκος, δεν δίνει δεκάρα για τις απειλές του Σαμαρά. Έχει όμως ανταποκριθεί με πατρική στοργή σε άλλους βουλευτές που έχουν μοιραστεί μαζί του τις ενστάσεις τους για το πρόσωπο της προέδρου.

«Αφήστε τι λέω δημόσια. Στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που γίνονται, χωρίς να λέγονται. Όταν έρθει η στιγμή, θα πάρω τις αποφάσεις μου», αποκρίθηκε ο Κυριάκος σε βουλευτές που έχει σαν παιδιά του…

Εδώ φαίνεται η βαθιά πολιτική οξυδέρκεια του θεοπέμπτου πρωθυπουργού μας. Όπως φέρθηκε στους μακεδονομάχους, στους οποίους υποσχόταν κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών, φέρεται και στην πρόεδρο. Ας υπογράψει πρώτα για τη μεγάλη επένδυση στη Σαρωνίδα και μετά βλέπουμε…

Πηγη: Κύριος Μαξιμος

  1. Ti να πει ένας με Μητσοτάκη –
    Κρίμα το έθνος μας που εμπαίζεται με τέτοιους ‘υστερόβουλους που το πάιζουν και … πολιτικοί.
    Εύχομαι να ξυπνήσει ο Ελληνικός λαός – Εμας – στην Κύπρο μας ξεκλήρισαν – και τώρα τον ίδο δρόμο θα παάρει και η Ελλάδα…. Κατάρα σε όλους αυτούς ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ