Στην Αλβανια ο Κάμερον – Τι περιέχει η ατζέντα του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα αλβανική πρωτεύουσα έρχεται  ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών, Ντέιβιντ Κάμερον, όπου θα αποκαλύψει την ατζέντα των συναντήσεων του με τους Αλβανούς αξιωματούχους.

Σύμφωνα με την Gazeta Shqiptare, ο Κάμερον έχει ως αποστολή να αντιμετωπίσει τους Αλβανούς λαθρομετανάστες, τη διαφθορά και το οργανωμένο έγκλημα που τα πλοκάμια του έχουν φθάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως σημειώνεται, αρχικά, ο Λόρδος Κάμερον θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα, ενώ οι δύο αξιωματούχοι θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στη βιβλιοθήκη Cod.

Στη συνέχεια, ο Βρετανός αξιωματούχος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αλβανίας, Μπαϊράμ Μπεγκάι, στο προεδρικό μέγαρο.

Την επόμενη μέρα ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα θα έχει συνάντηση με τον Βρετανό υπουργό Εξωτερικών Ντέιβιντ Κάμερον.

Ανακοίνωση από τη βρετανική πρεσβεία στα Τίρανα

%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BD45%CE%B3%CF%86%CE%B7%CF%82

«Ως μέρος της αυξανόμενης προσπάθειας της ηγεσίας του Ηνωμένου Βασιλείου για την εξεύρεση λύσεων στην πανευρωπαϊκή πρόκληση, ο Βρετανός Υπουργός Εξωτερικών θα ταξιδέψει στην Αλβανία αυτή την εβδομάδα για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο, τον Πρωθυπουργό και τον Αλβανό Υπουργό συνεργασίας Αλβανίας και Μεγάλης Βρετανίας, για τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης στην πρώτη γραμμή.


Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών θα τονίσει την επιτυχία της καινοτόμου συνεργασίας μας για την αντιμετώπιση της εμπορίας ανθρώπων και της παράνομης μετανάστευσης και τον αντίκτυπο των επενδύσεων του Ηνωμένου Βασιλείου στην πρόληψη της μετανάστευσης.


Ο Υπουργός Εξωτερικών θα βασιστεί στην ηγεσία του Ηνωμένου Βασιλείου στην αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, ανακοινώνοντας ένα νέο πρόγραμμα που συνδέεται με το δικαστικό σώμα για την αντιμετώπιση της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος στην Αλβανία, καθώς και παρέχοντας βρετανική εμπειρογνωμοσύνη στην αλβανική αστυνομία, για το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων».

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ