Ψάχνουν ποιος έδωσε την κεταμίνη στον δημοφιλή ηθοποιό Matthew Perry

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για τον πρωταγωνιστή της επιτυχημένης τηλεοπτικής κωμικής σειράς «Τα Φιλαράκια» Μάθιου Πέρι ξεκίνησε έρευνα για τον θάνατο του δημοφιλούς ηθοποιού ανακοίνωσε η αστυνομία του Λος Άντζελες.

Ο Μάθιου Πέρι πέθανε τον Οκτώβριο του 2023 από «οξείες επιδράσεις της κεταμίνης», σύμφωνα με τους γιατρούς. Ο ίδιος είχε βρεθεί αναίσθητος στο τζακούζι σπιτιού του και ο πνιγμός είχε αναφερθεί ως παράγοντας που συνέβαλε στο θάνατό του. Τώρα η έρευνα στρέφεται στο πώς ο ηθοποιός προμηθεύτηκε την κεταμίνη.

Ο ηθοποιός ήταν σε θεραπεία με έγχυση κεταμίνης λόγω άγχους και κατάθλιψης, με την τελευταία του θεραπεία να λαμβάνει χώρα μόλις 1,5 εβδομάδα πριν το θάνατό του. Ωστόσο, ο ιατροδικαστής σημείωσε ότι ο θάνατός του δεν θα μπορούσε να προέρχεται από αυτή τη θεραπεία έγχυσης, καθώς η διάρκεια της κεταμίνης είναι 3 έως 4 ώρες ή λιγότερο.

Σε ανακοίνωσή του προς τα μέσα ενημέρωσης την Τρίτη, το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε ότι συνεργάζεται με την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών και την Υπηρεσία Ταχυδρομικής Επιθεώρησης των ΗΠΑ για την έρευνα σχετικά με τον θάνατο του 54χρονου. Δεν είναι σαφές ωστόσο κατά πόσο έχει προχωρήσει η έρευνα.

Στην έκθεση νεκροψίας ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιπτώσεις της βουπρενορφίνης αναφέρθηκαν, επίσης, ως παράγοντες που συνέβαλαν στον θάνατό του, ο οποίος κρίθηκε ως ατύχημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ