Ο γιος του θρυλικού ηθοποιού Κωστα Καραγιώργη, Νίκος Καραγιωργης νέος πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πατέρας του Κώστας Καραγιώργης, υπήρξε ένας απο τους σπουδαιότερους ηθοποιούς της εποχής του που έσβησε κυριολεκτικά πάνω στο σανίδι οταν έπαιζε σε παράσταση σε περιοδεία στο Τοροντο  του Καναδα  το 1989, με τον θίασο του Βασίλη Τσιβιλικα.

Ολοκληρώθηκε η θητεία του Σπύρου Μπιμπίλα στην προεδρεία Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) με τον Νίκο Καραγιώργη να παίρνει τη σκυτάλη.

Ο κ. Καραγιώργης που εκλέχθηκε νέος πρόεδρος του Σωματείου αναφέρει σε ανάρτησή του ότι ελπίζει να ανταπεξέλθει στα νέα του καθήκοντα:

«Αλλαγή σελίδας στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών σήμερα. Εκλογή νέου προεδρείου και ελπίζω πως από τη θέση του προέδρου του ΣΕΗ θα ανταποκριθώ στα δύσκολα καθήκοντα.

Έχουμε δύσκολο αλλά όμορφο δρόμο μπροστά. Το δρόμο του αγώνα για την αξιοπρέπεια της δουλειάς μας που τόσο αγαπάμε» σημείωσε ο κ. Καραγιώργης.

O γνωστός ηθοποιός εκτός από τη συμμετοχή του σε πλήθος θεατρικών παραστάσεων και ταινιών έχει εμφανιστεί σε αγαπημένες σειρές της τηλεόρασης όπως «Η παραλία», «Παγιδευμένοι», «Τα καλύτερά μας χρόνια» κ.α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ