Σάλος στο Τικ Τοκ του Μητσοτακη με τον διασυρμό του Αδωνι Γεωργιαδη απο τον Πρωθυπουργό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανημερα της 61ης επετειου της δολοφονίας του Γρήγορη Λαμπρακη ο Έλληνας Πρωθυπουργός αντί να βγει να πει δυο λόγια για την Δημοκρατια και το κράτος δικαίου στην χώρα μας, κανει πλακίτσα στα κοινωνικά δίκτυα για να περασει το μηνυμα πως η ΝΔ ειναι το νεο κέντρο, καθως μπαίνει στα παπούτσια του Πασοκ.

Και βάζει και τον Αδωνι Γεωργιαδη στο παιχνίδι κάνοντας πλακίτσα μαζί του, ίσως γιατί ξέρει πως λιγουρεύεται την θέση του αρχηγού της ΝΔ και την θέση του πρωθυπουργού αντί να τον επιπλήξει για τις δραματικές συνθήκες στα νοσοκομεια οπου οι άνθρωποι αργοσβήνουν στα επείγοντα περιμένοντας ώρες να τους εξετάσει γιατρός.

IMG 8127

IMG 8128
 

Βαδίζουμε σε εκλογες οπου αντί για πλαστικές σημαίες εχουμε κομματικά likes στα ποστάρισματα στο τικ τοκ και τα υπόλοιπα Social media. Χωρίς να νοιάζεται κανεις για την καθημερινότητα του πολίτη.

Σάλος με τα σχόλια στο Tick Tok του πρωθυπουργού που ανέβασε ένα βιντεο στο οποιο υπάρχει μια αναφορά στον Αδωνι Γεωργιαδη που μόνο θετική δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Στο βιντεο ο πρωθυπουργός δοκιμάζει ένα ζευγάρι παπούτσια με το σήμα της ΝΔ ενώ στη συνέχεια κανει πλακίτσα με τον Αδωνι και την γνωστή ατάκα του “Τα λιγουρεύεστε;”.

Υ.Γ. Το βιντεο θα μπορούσε κάλλιστα να το είχε φταίξει κάποιο Τρολλ απο αντίπαλο πολιτικο χώρο της ΝΔ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ