Καταιγίδα αποκαλύψεων για το κύκλωμα των εφοριακών στη Χαλκίδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια σοκαριστική αποκάλυψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας σήμερα σχετικά με το κύκλωμα των εφοριακών στην Χαλκίδα η οποία αν επιβεβαιωθεί θα αποδείξει πόσο αδίστακτα και «αχόρταγα» ήταν τα μέλη που το αποτελούσαν.

Σήμερα οι επτά που συνελήφθησαν, η 50χρονη προϊσταμένη της ΔΟΥ Χαλκίδας, ο 52χρονος υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι, 67, 54 και 50 ετών, μία 56χρονη διεκπεραιώτρια καθώς και έναν 62χρονο λογιστή θα οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα ένας υπάλληλος της εφορίας, τέσσερις λογιστές και ένας ιδιώτης που δε συνελήφθησαν καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Είχε αλλάξει ημερομηνία γέννησης!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Νίκο Αγγελή ο οποίος μίλησε νωρίτερα σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η 67χρονη υπάλληλος στην οποία αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες είναι στην πραγματικότητα 70 ετών!

Η γυναίκα φέρεται να πήγε στο ληξιαρχείο της περιοχής όπου έχει δικά της άτομα και να άλλαξε την ημερομηνία της γέννησης της ώστε να παραμείνει στην θέση της ακόμα λίγα χρόνια πριν συνταξιοδοτηθεί για να «τσεπώσει» όσα περισσότερα λεφτά μπορέσει!

Στην εκπομπή μίλησε και ένας από τους επιχειρηματίες ο οποίος είχε πέσει θύμα εκβιασμού της συμμορίας που είχε στηθεί στην ΔΟΥ Χαλκίδας.

Ο άνθρωπος ανέφερε ότι τα μέλη δρούσαν σαν μαφία ενώ τον απείλησαν να μην μιλήσει γιατί θα του κάνουν κακό! Συγκεκριμένα του είπαν «εμείς δεν είμαστε καλά παιδιά»!

Ο επιχειρηματίας δεν ζήτησε να του σβήσουν κάποιο χρέος αλλά περίμενε μια επιστροφή φόρου και του ζήτησαν 5% από το ποσό που θα λάμβανε!

Όπως τόνισε, επίτηδες καθυστερούσαν τις υποθέσεις που είχαν στα χέρια τους για να πάνε οι φορολογούμενοι από την ΔΟΥ και να τους…ενημερώσουν πως τα πράγματα γίνονται εκεί με συγκεκριμένο τρόπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ