Σφυροκόπημα Βασίλη Κόκκαλη και Φάμελλου σε Μητσοτάκη για τα Τέμπη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα δεχτείς Μητσοτάκη την προανακριτική, ή θα την χώσεις στα συρτάρια;

Το θέμα των Τεμπών έθεσε εξ αρχής ο Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή. Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει αν θα δεχθεί την προκαταρκτική επιτροπή που θα προτείνει η αξιωματική αντιπολίτευση αμέσως μετά τις ευρωεκλογές. Υπενθυμίζεται ότι χθες έφτασε η δικογραφία για το μπάζωμα που αφορά 4 υπουργούς: Χρήστο Τριαντόπουλο, Θανάση Πλεύρη, Ζωή Ράπτη, Μιχάλη Παπαδόπουλο.

«Η επικαιρότητα δεν περιμένει και την ίδια ημέρα σας θέτει και άλλα σκληρά και αναπάντητα ερωτήματα, όπως το εάν θα συνεχίσετε τη συγκάλυψη για το έγκλημα των Τεμπών, μετά τη νέα δικογραφία που ήρθε στη Βουλή, όπως και τη συγκάλυψη που κάνετε και στο σκάνδαλο των υποκλοπών, όπως και τη συγκάλυψη στο σκάνδαλο της διαρροής και παράνομης χρήσης προσωπικών δεδομένων», υπογράμμισε ο Σ. Φάμελλος.

Β. Κόκκαλης: Πλέον το μπάζωμα δεν είναι fake news

Λίγο νωρίτερα και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης σε δήλωσή του επεσήμανε ότι το μπάζωμα και με τη βούλα της Δικαιοσύνης δεν είναι fake news, όπως ισχυρίζεται ο πρωθυπουργός. «Μία ημέρα πριν κλείσει η Βουλή ήρθε η δικογραφία η οποία αφορά τον Χρ. Τριαντόπουλο και τους υπόλοιπους υπουργούς της κυβέρνησης. Δεν είναι πλέον fake news. Είναι γεγονός και με εισαγγελική σφραγίδα το μπάζωμα και η αλλοίωση των αποδεικτικών στοιχείων του τόπου του εγκλήματος», είπε και κατέληξε: «Αναμένοντας την εισαγγελική έρευνα θα προχωρήσουμε στην πρόταση για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής. Όλα στο φως!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ