Οργή στο πανελληνιο για την δήλωση του Μητσοτακη που θεωρεί φτηνή την φετα στην Ελλάδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να θυμησουμε πως σύμφωνα με τον Σκρεκα ο πρωθυπουργός εννοούσε πως εξι ευρω και κάτι κοστίζουν τα 500 γραμμάρια φετα και οχι το κιλό.

Αποδεικνύοντας ότι δεν έχει καμία επαφή με τη χώρα που διοικεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέθεσε στη Βουλή χαλκευμένα στοιχεία για το κόστους της φέτας στο εσωτερικό τη στιγμή που σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες κοστίζει φθηνότερα.

Αφού κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση πως «τάζει λαγούς με πετραχήλια» και «κοροϊδεύει ψιλό γαζί τον ελληνικό λαό» με τις προτάσεις νόμου που έχει καταθέσει για την ακρίβεια και το φορολογικό, ο πρωθυπουργός παρέθεσε βολικές τιμές για τη φέτα που δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα.

«Σταματήστε να λέτε ανερυθρίαστα ψέματα και για τις συγκρίσεις των τιμών. Γιατί άκουσα τον αρχηγό σας να μας λέει πόσο κάνει η φέτα. Ότι η φέτα -λέει- στην Ελλάδα είναι ακριβότερη…» είπε και πρόσθεσε:

«Λοιπόν, η φέτα στην Ελλάδα -σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία- κοστίζει 6,28 ευρώ (εννοούσε τα 500gr) Στο Ηνωμένο Βασίλειο 8,98 ευρώ, στην Ισπανία 8,68 ευρώ, στην Πορτογαλία 10,63 ευρώ».

Με πληροφορίες απο το documentonews.gr

  1. 1. Το τυρι που κανει εδω 6,28 ΔΕΝ ειναι φετα, αλλα “λευκο τυρι”. Το συγκρινει με κανονικη φετα, η οποια στην Ελλαδα 12,90 περιπου.
    2. Ο αρχηγος της
    Αξιωματικης .Αντιπολιτευσης, ασφαλως και δεν κανει για “λαδεμπορας”. Αυτο ειναι πασιφανες σε φιλους και αντιπαλους του. Προφανως και στον Πρωθυπουργο.

  2. Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η
    Α Δ Ι Σ Τ Α Κ Τ Ο Σ
    Α Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Τ Ο Σ
    Α Ν Α Ι Σ Χ Υ Ν Τ Ο Σ
    Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Σ
    Α Σ Υ Λ Λ Η Π Τ Ο Σ
    Α Π Α Τ Ε Ω Ν Α Σ

  3. ντροπη και στον πρωθυπουργο και σαυτον που του εγραψε το κειμενο,κατα τα αλλα μας μιλα για την ακριβεια.Ειναι επικινδυνοι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ