Νίκος Νικολοπουλος: Ο Μητσοτάκης ούτε τροποποιεί , ούτε καταγγέλει , ούτε καταργεί την συμφωνία των Πρεσπών – Η κοροϊδία είναι προδοσία – Μας οδηγούν στην καταστροφή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απο την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN
τα ΜΜΕ κατ’ εντολή του Μαξίμου αναμετάδοση σαν πλείστες όσες φορές τα εξής δύο σημεία:
Πρώτον ότι το όνομα του γειτονικού κρατιδίου που προήλθε απο την πρωην Γιουγκοσλαβία δεν αλλάζει και ως εκ τούτου έβαλε και την δική του υπογραφή δίπλα στην υπογραφή του Τσίπρα στην παράδοση του ονόματος της Μακεδονιας στους Σλάβους.
Ποιος ;
Ναι είναι αυτός ο ίδιος ο ο αρχηγός του κόμματος που διακηρύσσει ότι είναι ορκισμενος να εφαρμόσει τη Συμφωνία των Πρεσπών εναντίον της οποίας ο ίδιος κατέθεσε πρόταση μομφής!

Ο Μητσοτάκης που ζήτησε και έγινε στη Βουλη ονομαστική ψηφοφορία για να καταγράψει η ιστορία τους βουλευτές που ψήφισαν ναι στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών , τώρα διαλαλεί χωρίς ντροπή ότι θα κυρώσει τα πρωτόκολλα αμυντικής συνεργασίας -άρα θα ψηφίσει κι αυτός και ολοι οι βουλευτες του ακόμα και οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ το όνομα- μόλις η νέα κυβέρνηση αλλάξει στάση και χρησιμοποιεί την ονομασία που της έδωσαν οι Τσιπρας – Ζαεφ
Δεύτερον ότι ενώ ο Μητσοτάκης ούτε τροποποιεί , ούτε καταγγέλει , ούτε καταργεί την συμφωνία των Πρεσπών χρησιμοποιεί στις απαντήσεις του , όχι το το συνταγματικό της όνομα που είναι Βόρεια Μακεδονία αλλά το Σκόπια…
Με προφανή δόλο και κουτοπονηριά επανέφερε τον όρο Σκόπια απευθυνόμενος στην Βόρεια Μακεδονία.

Η κοροϊδία του Μητσοτάκη ακόμα και απεναντι στις τελευταίες προκλήσεις των Σκοπιανών να αποκαλούν το κράτος τους σκέτο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ισούται με προδοσία .
Κοροϊδία αφού προφανέστατα η επαναφορά του όρου Σκόπια γίνεται απο τον Μητσοτάκη για μικροκομματικά οφέλη και μόνον και με συγκεκριμένη εκλογική στόχευση. Δηλαδή τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους της πατριωτικής λαϊκής δεξιάς και τους πατριώτες Μακεδόνες των νομών της Μακεδονίας που το όνομα είναι η ψυχή τους.
Πριν τρεις γενιές νικούσαμε μια αυτοκρατορία και ήμασταν ο φόβος κι ο τρόμος των Βαλκανίων. Πριν δυο γενιές αντισταθήκαμε στον Άξονα και νικήσαμε την ιταλική αυτοκρατορία!

Σήμερα τρώμε φάπες από τα Σκόπια!

Καταντήσαμε ο περίγελος και ο καρπαζοεισπράκτορας των Βαλκανίων!
Ο Τζον Κένεντι είπε : «Μπορείς να εξαπατάς λίγους για λίγο καιρό αλλά όχι όλους για πάντα»
Η μειοδοτική και ενδοτική συμπεριφορά των συστημικών κομμάτων εξουσίας δεν εξαγνίζεται παρά την μόνιμη και διαρκή προπαγάνδα των μπουκωμένων με ΚΡΑΤΙΚΟ χρήμα ΜΜΕ .
Εξι χρόνια μετά την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών, έρευνα του ΕΛΙΑΜΕΠ του 2023 σε εθνικό επίπεδο έδειξε ότι ακόμα και τώρα το 60% του συνόλου των Ελλήνων θεωρεί ότι αυτή προκάλεσε βλάβη στην πατρίδα μας !
Με έντονο και έκδηλο το ενδιαφέρον και την ανησυχία του Ελληνικού λαού για τα εθνικά θεματα ο Πρωθυπουργός και αρχηγός του κομματος που ίδρυσε ο Κων . Καραμανλής , είκοσι μέρες πριν τις εκλογές αποφεύγει να μιλήσει δημόσια και καθαρά για τα εν εξελίξει προδοτικά σχέδια , στα Ελληνοτουρκικά, σκοπιανό, Ράμα, τουρκική Λιβύη και τα σύνορα της φασιστικής καρδιάς του σουλτάνου “του” !
Δεν είναι σθεναρή η αντίδραση του Έλληνα Πρωθυπουργου ώστε να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το μπαράζ προκλήσεων που δέχεται η χώρα μας …
Οι πολιτικές και πνευματικές ηγεσίες της πατρίδας μας επιτέλους πρέπει να αντιληφθούν ότι σε μία εποχή αναβίωσης εθνικισμών και έντονου ευρωσκεπτικισμού (σ.σ. ακόμη χαροπαλεύει ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, μετά από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του), η υπεράσπιση των εθνικών δικαίων της Ελλάδας δεν είναι παρά το ελάχιστο και αυτονόητο καθήκον !
Η συνέχιση αυτής της πολιτικής οδηγεί σταθερά σε εθνική ήττα και ταπείνωση.
Η ευθύνη είναι πλέον δική μας απο την ώρα που ο ισλαμοφασίστας Ερντογάν, που χωρίς να κουνηθεί πολιτικό ρουθούνι μας αποκάλυψε: «Ότι ο Κυριάκος συζητά μαζί του θέματα Εθνικής κυριαρχίας» !
Ποιος εξουσιοδότησε τον έλληνα πρωθυπουργό να συζητά τις γνωστές φασιστικές απαιτήσεις του, για τα σύνορα της καρδιάς του μέχρι κατ αρχήν την Θεσσαλονίκη, για τη γαλάζια πατρίδα, για το μισό κατ αρχήν Αιγαίο, και την Κρήτη κτλ.

Αποτελεί εξίσου με το Σκοπιανό, μέγα στρατηγικό λάθος ο εφησυχασμός & το “ξέπλυμα” της Τουρκίας !Θα το πληρώσουμε ξαφνικά με μια νέα επονείδιστη συμφωνία των Πρεσπών του ΑΙΓΑΙΟΥ !

Η αμφισβήτηση της χώρας μας σαν κυρίαρχο κράτος δε γίνεται μόνο από την αναθεωρητική Τουρκία, αλλά και από τα μικρά όμορα κράτη, όπως τα Σκόπια και η Αλβανία.
ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΡΑΜΑ αποτελούν τα
συγκοινωνούντα Δυτικά γκιο-γκιο του Σόρος, που το παλληκαράκι, ο “πριν ένα χρόνο” και “πριν δέκα χρονιά” τα τρέμει.

Ο “πριν ένα χρόνο” και “πριν δέκα χρόνια”, δεν τόλμα ούτε στην Κρήτη να ανακηρύξει τα 12 μίλια χωρικά ύδατα. Πόσον μάλλον να τολμήσει τα βάλει με την γαλάζια τουρκική πατρίδα της Λιβύης.

Ζητα την ψήφο του υπερήφανου Ελληνικού λαού αλλά δεν του παρουσιάζει τις κρυφές συμφωνίες που “ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ” ΚΑΙ “ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ” έχει αποδεχθει ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ “ΤΟΥ” , ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΝΑ TA ΣΥΖΗΤΑ …Ο “ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ” ΚΑΙ “ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ”
Στις ευρωεκλογές αξίζει μαύρο, δαγκωτό μαύρο σε όλους εκείνους που μας αποκαλούν ψευτοπατριώτες και εθνίκια.

Μαύρο δαγκωτό στα κόμματα εξουσίας που μας υποδούλωσαν με τα μνημόνια και τις κάτω απο το τραπέζι συμφωνίες με τους ξένους δυνάστες μας!
Μαύρο και δαγκωτό σε αυτους που παρέδωσαν αμαχητί τη μισή Κύπρο μας, τα Ιμια, τη Μακεδονία και τώρα συζητούν την παράδοση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο και στη Θράκη στην Τουρκία.
Δαγκωτό μαύρο σε κάθε μνημονιακό, σε κάθε εθνομηδενιστή, σε κάθε woke-κικο κτλ. για αυτούς που δεν λογιζόμαστε πλέον σαν ομοεθνείς αλλά σαν πρόβατα και συχνά προς σφαγήν.
Μας ζητούν την ψήφο μας για την Ευρωβουλή αυτοι που περιορίζουν και απαγορεύουν τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά μας, τα οποία μας έκαναν διαφορετικούς μέσα σε ένα παγκόσμιο σύνολο…
Αυτοί που χρηματοδοτούν στα κρυφά προγράμματα του Ερντογάν, για τον εξισλαμισμό της Ε.Ε.!
Οι Ευρωεκλογές αποτελούν το πρώτο βήμα νίκης των πατριωτών και απαλλαγής της πατρίδας από την υποδούλωση, καταλήστευση και γενοκτονία των μνημονίων.


Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

“Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ