Βατερλώ Μητσοτάκη για να αποφευχθεί το Βατερλώ της Ελλάδας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άριστα τα συμπεράσματα υπέρ Βελόπουλου από τον διαξιφισμό του μέσα στη Βουλή απέναντι στον Μητσοτάκη. ΑΡΙΣΤΑ!

Σε μια κατάσταση λοιπόν, ας ειπωθεί παροδικά και αυτό, που ακόμα και η Αλβανία κατασκευάζει άρματα μάχης, όπως αυτό δημοσιεύθηκε, ας σοβαρευτεί και ο Μητσοτάκης αναθέτοντας σαν ξεκίνημα το αρμόδιο Υπουργείο Εμπορίου σε «κατάλληλα χέρια» διότι μετά το «πολύδρομο» της Χαλκίδας, όλα δείχνουν πως η «υπό κάλυψη» διαφθορά ακόμα και στην εκτός Λεκανοπαιδίου χώρα φουντώνει ανεξέλεγκτα.

Συνεπώς σιγά που θα έμενε εκτός η Φέτα, που με τόσο αγώνα κατοχυρώσαμε την ονομασία της διεθνώς. Ένα θέμα λοιπόν που θάπρεπε να είχε όχι μόνον επιληφθεί, αλλά και να λύση «μαχαίρι» με την γέννηση του, ο «προστάτης» του καταναλωτή έφθασε στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών παρατάξεων, διότι η αρμόδια Αρχή, όπως και οι περισσότερες, απουσιάζουν του λειτουργήματος των.

Ποιος λοιπόν ευθύνεται; Το «σεισμικό» της Χαλκίδας μας έδειξε το τι μπορεί να αποκαλύψει/διορθώσει η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, αξιοποιώντας την δουλειά των αδιάφθορων, όταν ο κομματισμός απουσιάζει!

Οι Ευρωεκλογές, αν και περισσότερο της σφυγμομέτρησης τέτοιες, έρχονται, και έτσι στο χέρι του λαού θα βρίσκεται το ψηφοδέλτιο της κάλπης για να εκφρασθεί ο καθένας μας το μέλλον που επιθυμεί, έστω και σαν μία επισήμως αδιάψευστη δημοσκόπηση/δημοψήφισμα πολυθεματικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ