Όποιος νιώθει «τούρκος» στην Ελλάδα, να πάει στην πατρίδα του και όχι να κατεβαίνεις ευρωεκλογές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγινε επι τέλους ευρέως γνωστό το ότι μιά μειονοτική οργάνωση που ζητά αναγνώριση, εκεί ..ψηλά, με γραμμένες στον «φερετζέ» της θέσεις οπως «ειρήνη, ασφάλεια» πολιτών και (γλυκαμένοι από το πιο δίπλα «μεταβατικό» ΦΥΡΟΜ») άλλα ..καλπικογραμμένα ηχηρά, οπως ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για όλους τους πολίτες (δηλαδή μόνο για αυτούς) ενώ πίσω από τον Φερετζέ τους στο κούτελο γράφει Τουρκία, αναπτύσσει δράση ανάλογη με ένα σκοπό :Τουρκοποίηση στο απώτερο άμεσο μέλλον.

Και, τι τραγικό, δεν βρίσκεται ΕΝΑΣ να τους απαντήσει πως οι πραγματικές μειονότητες είναι αναγνωρισμένες διεθνώς με συνθήκες για να μην υπάρχουν στο μέλλον οποιεσδήποτε διενέξεις. Όπως αυτή που «βαλμένοι» επιχειρούν να «σηκώσουν». Αυτοί λοιπόν οι πιο πάνω κύριοι, που μόνο τέτοιοι δεν είναι, είναι Έλληνες Μουσουλμάνοι και απολαμβάνουν, ισάκις, τα πάντα. Συνεπώς αν δηλώνουν και θελουν να είναι Τούρκοι, η χώρα τους, η Τουρκια, δίπλα είναι και υπάρχει, και καλό τους ταξίδι. Στην Ελλάδα μόνο ως Μουσουλμάνοι δύνανται να παραμένουν.

Τελεία και παύλα.

Έλα όμως που το παράδειγμα ΠΑΣΟΚ με τον εκλεγμένο του μουσουλμάνο βουλευτή της Θράκης, να το τηρεί με σωφροσύνη, θέση που δυστυχώς δεν ακολουθούν οι εκλεγμένοι του ΣΥΡΙΖΑ; Αντιθέτως! Αντί λοιπόν οι του Σύριζα που λένε ότι είναι Έλληνες, να τους αποβάλλουν άμεσα, τους διατηρούν χαϊδεμένους ένεκα τα ολίγα αυτά ψηφαλάκια. Για τέτοια…..μιλάμε!

Οι της κυβέρνησης όμως τώρα. Γιατί ανέχονται ύπαρξη Τούρκων Μουφτήδων; Τι φοβούνται; Να μην εις αντίποινα διωχθεί το Νόμιμο και ήδη «διωγμένο» Πατριαρχείο; Και στην «ζυγαριά» βαλμένα τα δύο θέματα να προτιμάμε να διακινδυνεύσουμε μια Θράκη για να σώσουμε το Πατριαρχείο αφού είμαστε ανίκανοι, με αυτούς που ψηφίζουμε και που αποδεικνύονται παντελώς ανίκανοι, να σωθεί και κάπως αλλιώς το Πατριαρχείο; Μα στο τέλος θα τα χάσουμε και τα δύο ομού, όταν ο κάθε…που ψηφίζουμε τον ακολουθεί δις … τέτοιος;

Τέλος θα αποβάλουμε τους Τούρκους από τους μη Έλληνες ή και μετανάστες ακόμα, ή θα κρατάμε χαϊδευτικά τις οχιές (αυτό είναι και το τρέχον σήμερα «πανέρι» με τις οχιές) στο στέρνο μας;

Το τι λοιπον έχει συμφωνήσει ο Μητσοτάκης με τον Ερντογάν οφείλεται να ανακοινωθεί το συντομότερο. Για να πάψει να αιωρείται πάσα άλλη υποψία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ