Με ρόπαλα και γκλομπ η συμπλοκή ανάμεσα στους Έλληνες οπαδούς στο Βερολίνο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κόντρα των «αιωνίων» μεταφέρθηκε και στο Βερολίνο, όπου σήμερα θα διεξαχθεί ο τελικός του Final Four της Euroleague, καθώς το βράδυ του Σαββάτου σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά τρία άτομα, ένα εκ των οποίων νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στη συνοικία Prenzlauer Allee συνελήφθησαν 89 άτομα.

Περίπου 100 ήταν τα άτομα που ενεπλάκησαν στην άγρια συμπλοκή, με εκπρόσωπο της Αστυνομίας να επιβεβαιώνει το περιστατικό στο γερμανικό t-online. Η ίδια πηγή ανέφερε πως οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ενημερώθηκαν για το περιστατικό γύρω στις 22:45, με τη συμπλοκή να λαμβάνει χώρα κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του S-Bahn Prenzlauer Allee.

Κατά τη διάρκεια της άγριας συμπλοκής, όπως αναφέρει το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, χρησιμοποιήθηκαν ρόπαλα του μπέιζμπολ, γκλομπ και πυροτεχνήματα. Επισημαίνεται δε ότι τα άτομα που ενεπλάκησαν ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, που βρίσκονται στην πόλη για το Final Four της Euroleague.

Νωρίτερα η πυροσβεστική υπηρεσία του Βερολίνου με ανάρτηση στο X ανέφερε τον βαρύ τραυματισμό ενός ατόμου το οποίο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και τον σοβαρό τραυματισμό δύο ακόμη. Επιπλέον, σημείωσε, ότι εννέα άτομα νοσηλεύτηκαν ελαφρά τραυματισμένα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ