Μαχαίρωσαν εθελοντές που πήγαν να καθαρίσουν την Παρνηθα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα αδιανόητο περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Παρνηθα όταν ομάδα εθελοντών που είχαν πάει να καθαρίσουν την περιοχή έπεσαν θύματα άγριας επίθεσης από αγνώστους.

Όπως καταγγέλουν τα θύματα της σοκαριστικής επίθεσης, την Παρασκευή αποφάσισαν να βοηθήσουν την δράση της οργάνωσης VA Saving his Hoodμαζεύοντας πολλά σκουπίδια από την Δυτική Πάρνηθα. Η δράση επρόκειτο να συνεχίσει και την επόμενη ημέρα και έτσι κάποιοι αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο απέναντι από το σημείο Κρύα Πηγή Φυλής.

parnitha1

Αυτό που ακολούθησε ούτε που μπορούσαν να το έχουν φανταστεί…

Όλα συνέβησαν περίπου στη 01:30 όταν δύο αυτοκίνητα με 7-8 νεαρούς έφτασαν στο σημείο. Μόλις οι νεαροί αντιλήφθηκαν τους κατασκηνωτές, τους πλησίασαν με φακούς και τους τραμπούκισαν ρωτώντας: «Από που είστε; Εμείς είμαστε από το Μενίδι». Όταν τους εξήγησαν ότι είναι εθελοντές που καθαρίζουν το βουνό, οι άγνωστοι έφυγαν ωστόσο μετά από 10 λεπτά επέστρεψαν με αυτοκίνητα και όπως λέει ένα από τα θύματα της επίθεσης φώναζαν «Κάναμε Comeback».

parnitha2

«Μαχαίρωναν δίχως έλεος»

«Δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε γιατί ήμασταν στο πάτωμα ξαπλωμένοι και έτσι ξεκίνησαν να μας χτυπάνε και να μαχαιρώνουν δίχως έλεος» λέει θύμα της επίθεσης και συμπληρώνει πως πριν καν προλάβουν να αντιδράσουν οι δράστες είχαν γίνει καπνός.

Μάλιστα ένας εκ των εθελοντών δέχτηκαν τρεις μαχαιριές στην πλάτη και μια ακόμα στον ώμο, ενώ από τα χτυπήματα του έσπασαν και τη μύτη! Το ευχάριστο είναι ότι ο εθελοντής που δέχτηκε τις πολλαπλές μαχαιριές έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Χαρακτηριστική είναι η τελευταία ανάρτηση του εθελοντή στην οποία λέει: «Έχουμε συναντήσει από κοντά όλα τα ζώα της ελληνικής υπαίθρου (αρκούδες, λύκους κτλ) ωστόσο εν τέλει μόνο ο άνθρωπος μας έβλαψε».

Ολόκληρη η ανάρτηση

parnitha00

parnitha001

parnitha002

parnitha003

parnitha004

  1. Εβ τω μεταξύ για να κατεβεις την Πάρνηθα υπάρχει μόνο ένας δρομος… η αστυνομία θα μπορούσε ΑΝΕΤΑ να τους περιμένει κατεβαίνοντας… αλλά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ