Ευγε: Η Νονη Δουνια βρήκε φετα με μόλις 4,50 ευρω

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οπως φαινεται στη ΝΔ υπάρχει τεράστιος εσωκομματικός πολεμος και κάποιοι παγιδεύουν πανεύκολα μάλιστα τους εσωκομματικούς τους αντιπάλους στις ευρωεκλογές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η δήλωση της Νονης Δουνια που ειπε στον Νίκο Ευαγγελάτο πως υπάρχει φετα με 4,50 ευρω το κιλό. Οχι την συσκευασία με λιγότερα γραμμάρια αλλα το κιλό.

Μάλιστα παρα τις προσπάθειες του Νίκου Ευαγγελάτου να την σώσει απο το τεράστιο λάθος που έκανε, ρωτώντας την ένα εννοεί το μισό κιλό ή κάποια συσκευασία με λιγότερη ποσοστητα εκείνη επέμεινε αρχικα στην τιμή 4,50 ευρω το κιλό, μέχρι που άρχισε να καταλαβαινει πως κάτι δεν παει καλά και αναφερε πως αν δεν ειναι κιλο ειναι 500 γραμμάρια.

«Υπάρχει και φέτα με τέσσερα κάτι το κιλό, εξαρτάται τις φέτα θέλετε να πάρετε» είπε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ αφήνοντας απορημένο τον Νίκο Ευαγγελάτο. «Υπάρχει φέτα με τέσσερα ευρώ το κιλό;» ρώτησε άναυδος ο παρουσιαστής για να προσθέσει μετά «το κιλό ή το μισόκιλο; η τα 400 γραμμάρια;», με τη Νόνη Δούνια να επιμένει ότι υπάρχει φέτα με 4 ευρώ το κιλό σε κάποια σούπερ μάρκετ και ότι εκείνη γνωρίζει γιατί… ψωνίζει γιατί είναι νοικοκυρά.

Η κ. Δούνια επέμεινε στο αφήγημά της ώσπου στην πορεία άλλαξε γραμμή, λέγοντας «κι αν όχι το κιλό, τα 500 γραμμάρια».

Αν βρήκε μόνη της τα στοιχεία ας πρόσεχε, αν όμως καποιος την συμβούλευσε τότε σίγουρα την παγίδευσε για να εκτεθεί

Οσο άσχετος και να ειναι καποιος με τις τιμές, μόνο τα ρεπορτάζ να είχε δει τις τελευταίες μέρες για την τιμή της φέτας μετά την αναφορά του πρωθυπουργού στη βουλη θα αρκούσε για να ξέρει τι συμαινει. Κρίμα για μια τοσο αξιόλογη και ικανότατη γυναίκα να πεφτει σε τέτοια λαθη.

  1. Αυτή η χαζή θέλει την ψήφο μας ( σας ) εάν θέλουμε ηλίθιους βουλευτές ψηφιστε την και αυτή να τρώει και να πληρώνεται από εμάς κορόιδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ